Renault Safrane

Marti, 05 Iulie 2011 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Samsung SM7, berlina coreeană de lux

Samsung a publicat primele imagini cu interiorul noului SM7, un sedan de mari dimensiuni ce ar putea da naştere pe viitor unui potenţial înlocuitor pentru Renault Safrane.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | Modele noi

Samsung a dezvăluit SM7, un vârf de gamă cu pretenţii premium

Samsung Motors, subsidiar al alianţei Renault-Nissan, a dezvăluit primele imagini şi informaţii ale noului SM7, vârf de gamă ce ar putea avea un corespondent şi în gama Renault.
Vineri, 01 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Samsung SM7, fratele coreean al viitorului Renault Safrane

Samsung a dezvăluit astăzi la Salonul de la Seul modelul SM7, un sedan de segment E, care ar putea ajuta Renault să renască vechiul Safrane
Sambata, 05 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Noi poze-spion cu viitorul Renault Latitude

Renault continuă testele cu viitorul Renault Latitude, model despre care se spune că va înlocui în gama francezilor atât VelSatis, cât și Laguna.
Luni, 10 Mai 2010 | Fotospion

FOTOSPION - Noul Renault Safrane, scos la teste de inginerii francezi

Automarket va prezinta primele fotografii-spion in care apare viitorul Renault Safrane. Modelul va inlocui in gama Renault Vel Satis si, probabil, Laguna.
Joi, 11 Februarie 2010 | Modele noi

Renault: "Samsung SM5 nu va fi noul Safrane!"

Brand managerul Renault sustine ca viitorul model de segment mare al francezilor va fi lansat abia in 2014, acesta urmand sa fie un model 100% nou si european, fara influente coreene.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Modele noi

Samsung SM5, modelul din care se naste viitorul Renault Safrane

Samsung a publicat astazi prima schita oficiala a modelului SM5, nava amiral a coreenilor, care va sta la baza viitorului Renault Safrane, asteptat in 2010 la Paris.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault va lansa un model de lux, urmas al lui Vel Satis

Un oficial Renault a confirmat astazi lansarea unui viitor model de lux, care sa continue traditia modelelor Safrane si Vel Satis. Francezii nu au uitat nici de Espace, care va sosi odata cu sfarsitul crizei economice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru