Samsung a dezvăluit SM7, un vârf de gamă cu pretenţii premium

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.06.2011
Samsung Motors, subsidiar al alianţei Renault-Nissan, a dezvăluit primele imagini şi informaţii ale noului SM7, vârf de gamă ce ar putea avea un corespondent şi în gama Renault.

Samsung Motors, parte integrantă a Alianţei Renault-Nissan, a dezvăluit ieri primele imagini şi informaţii ale sedanului SM7, anticipat deja de întreaga presă asiatică şi europeană. Modelul coreean se va poziţiona în vârful gamei Samsung, oferind viitorilor clienţi linii curajoase, spaţiu interior generos şi elemente de design futurist.

Versiunea de serie a sedanului de lux preia liniile de design introduse de conceptul cu acelaşi nume, prezentat la începutul lui aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Seul. Calitatea este subliniată de grila puternic conturată, de inserţiile cromate, de blocurile optice rotunjite, cu lumini bi-xenon, de tevile de eşapament cromate şi de linia profilului.

Interiorul rămâne însă o necunoscută, constructorul japonez preferând să facă publice imaginile habitaclului abia în a doua jumătate a acestui an, odată cu lansarea modelului pe piaţa din Coreea de Sud.

Lansarea modelului asiatic a reaprins o serie de speculaţii importante pe Bătrânul Continent, unde fanii Renault aşteaptă de mult timp un urmaş pentru vechiul Safrane, un model cu accente premium, de mari dimensiuni.

via | auto-media

Comentarii (15)

  • asa da!
    E superb! De abia astept sa-l vad in realitate
    40 7
  • foarte impunator... imi place!
    31 0
  • Opinie
    Mai trebuie retusat putin. Asta nu-i suficient pentru premium. Cel putin la exterior. Poate cu interior, tren de rulare si motor exceptionale e premium. Si cu pretul. Cu pretul e cel mai usor sa fie premium.
    5 29
  • : )
    Absolut superb.
    19 0
  • Renault?...
    Mai fac vreo combinatie cu Renault? Ca si asa n-au nici ei un "varf de gama"...
    2 7
  • tomita
    ce premium? precum SM5 lux low-cost? :))
    cine a copiat aici articolul s-a informat oare ca renault safrane este o generatie precedenta a lui SM5? comercializata intr-adevar pe alte piete unde s-a dorit activarea acelui nume. Adica fanii renault de pe vechiul continent care habar nu au ca renault safrane este precedenetul SM5 adica precedentul Latitude, poate acum ar fi fost informati si nu ar mai fi sperat aiurea.
    Urmasul natural al lui Safrane este Latitude. Deci putin spirit profesionist nu strica de la o editura si de la niste oameni care primesc bani buni pt asta.
    Numai bine
    1 20
  • Coreeni
    Stiu si eu daca Samsung Motors e constructorul "japonez"...parca totusi astia au ochii oblici in sens invers
    2 3
  • @GT-R
    "varf de gama" au toti constructorii amice... poate n-or fi avand ei masini de segment F, insa au masini...
    11 1
  • @tomita
    Fanii Renault stiu mai bine decat tine: Latitude e un model complementar Lagunei, nu un "urmas" al Safrane-ului. Renault a specificat asta foarte clar de la inceput. Mai invata.
    10 0
  • jake sully
    Dupa un articol dintr-o publicatie germana,asta ar fi urmatorul Vel Satis!
    2 0
  • jake sully
    http://www.autobild.de/artikel/samsung-sm7-erste-fotos-1800542.html
    1 0
  • tomita
    @eu
    sigur nu stii.
    vino cu informatiile clare pe care le ai si daca vrei sunt dispus sa iti arat si eu ce e real. si nu inteleg ferventa asta. eu citam exprimarea din articol, si ironizam pe autorul articolului. sau poate tu esti, ca anonim semnat
    platforma inrudita cu laguna nu are nici in clin nici in maneca cu ceea ce reprezinta modelul. aspectele tehnice si ce le economice (marketing) nu au nici o legatura ;)
    1 10
  • @tomita
    Discutam aici de pozitionarea ca pret, dotari, dimensiuni (best in class) - aici Latitude se incadreaza pe segmentul mediu superior si da, este un model complementar Lagunei. Nu trebuie sa fii tu de acord.
    10 2
  • samsung
    acu cativa ani coreenii de la samsung faceau HDD-uri si TV-uri, acu fac masini, carduri, aparate foto/video, tablete...sunt dati naibii...maine poimaine aud si de frigidere BMW cu motor biturbo...coreenii au inceput sa atace intr-un domeniu unde doar europenii si americanii fac legea....hmm nu-i a buna...
    2 9
  • @cris
    Fac de prin anii '90 masini amice, doar ca acum ai aflat tu...
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru