Succes pentru britanici: Jaguar a primit 25.000 de comenzi pentru SUV-ul electric I-Pace

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 27.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea de serie a lui Jaguar I-Pace va ajunge în showroomuri în a doua jumătate a anului viitor. Cu toate acestea, oficialii constructorului britanic ne anunță că au primit deja 25.000 de comenzi.

Jaguar începe să simtă succesul în zona SUV. F-Pace a fost primit cu brațele deschise, iar SUV-ul electric I-Pace are un început excelent. Cel puțin asta sugerează oficialii britanici când spun că s-au înregistrat 25.000 de comenzi. Totuși, reprezentanții companiei nu ne spun dacă aceste comenzi au venit din partea persoanelor fizice sau dacă ele sunt depuse de dealeri. 

Versiunea de serie a lui Jaguar I-Pace a intrat deja pe linia de asamblare a uzinei Magna Steyr din Austria. Cu toate acestea, SUV-ul electric va putea fi admirat în showroomuri începând cu a doua jumătate a anului viitor.

Jaguar I-Pace mizează pe o arhitectură nouă, dezvoltată special pentru vehiculele electrice. Propulsorul cu combustie internă a fost înlocuit de două motoare electrice, câte unul pentru fiecare axă.

Puterea totală generată de sistemul electric va fi de circa 400 de cai putere. Cele două unități electrice vor miza pe o baterie de 90 kWh, iar producătorul susține că autonomia oferită de I-Pace ar urma să treacă de 350 de kilometri.

Comentarii (3)

  • CRISTIAN
    Superba bijuteria aceasta... vreau si eu una... cadou...
    4 0
  • Edikkk
    25.000 de comenzi !!

    cine spunea ca masinile electrice nu sunt dorite ???

    Cererea este imensa pentru masinile corecte pentru preturi corecte !

    Binenteles un I-Pace se adreseaza unei clase bogate care a inteles imediat ca un model cu o autonomie de 350 km este cu mult indeajuns pentru nevoile lor.

    Peste 350 km pentru ei exista transportul cu avionul sau trenul (de mare viteza eventual) si nu au necesitatea de a sta 12 ore de condus auto precum soferii de TIR !
    7 2
  • au anuntat si un pret?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru