I-pace

Joi, 17 August 2023 | Industrie

Final de drum. Jaguar va renunța la electricul I-Pace până în 2025

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar va renunța la electricul I-Pace. Acest lucru s-ar putea întâmpla până la jumătatea anului 2025.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Jaguar anunță îmbunătățiri pentru electricul I-Pace, inclusiv o grilă frontală nouă

Modelul cu zero emisii Jaguar I-Pace a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv o grilă frontală nouă. Din punct de vedere technic, acesta a rămas neschimbat.
Joi, 11 Martie 2021 | Industrie

Jaguar: “Ne gândim la o versiune de performanță pentru SUV-ul electric I-Pace”

SUV-ul electric Jaguar I-Pace ar putea primi o versiune de performanță SVR, potrivit declarațiilor făcute de șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO).
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Jaguar I-Pace primește îmbunătățiri: sistem de infotainment de 12.3 inch și încărcare cu până la 11 kW la wall-box-uri casnice

Jaguar a anunțat că SUV-ul electric I-Pace a primit un nou sistem de infotainment de 12.3 inch și un încărcător tri-fazic de 11 kW în echiparea standard pentru încărcarea la wall-box-uri casnice.
Marti, 15 Octombrie 2019 | General

Jaguar I-Pace, primul model electric "transformat" în Ring Taxi: SUV-ul britanic este gata să-ți ofere senzații unice pe Nurburgring

Iubitorii de senzații tari care ajung pe circuitul de la Nurburgring pot urca într-un Ring Taxi. Oferta Jaguar include și un I-Pace, SUV-ul producătorului britanic fiind primul Ring Taxi electric de până acum.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric I-Pace a atins o cotă de 10% din vânzările Jaguar în 2019: peste 12.000 de unități comercializate în acest an

SUV-ul electric Jaguar I-Pace a atins o cotă de 10% din vânzările constructorului britanic, după primele nouă luni din acest an. Peste 12.000 de unități I-Pace au fost comercializate în 2019, în timp ce vânzările SUV-ului se apropie de borna 20.000 de la momentul lansării.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Performanță în versiune electrică: SUV-ul Jaguar I-Pace va avea o variantă SVR

Directorul diviziei Special Vehicle Operations a confirmat că Jaguar va oferi o versiune de performanță SVR pentru SUV-ul electric I-Pace.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.
Marti, 08 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar I-Pace ia cu asalt cel mai mare aeroport din Europa: Jaguar va livra până la 200 de SUV-uri electrice către Heathrow

Flota aeroportului londonez Heathrow, cel mai mare din Europa, va fi extinsă în curând cu până la 200 de unități ale SUV-ului electric Jaguar I-Pace. În primă fază, Jaguar va livra 50 de SUV-uri I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să fie adăugate în cel mult un an.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru I-Pace: SUV-ul electric ar putea primi o variantă de performanță, dar și una dedicată ieșirilor în off-road

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru SUV-ul I-Pace. Modelul electric dezvoltat de constructorul britanic ar putea primi atât o variantă de performanță (SVR), cât și o versiune dedicată pasionaților de off-road (SVX).
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar i-Pace este primul SUV electric disponibil în România: prețurile încep de la 78.000 de euro

Prezentat în premieră mondială acum trei săptămâni la Geneva, noul Jaguar i-Pace poate fi comandat de astăzi în România. Modelul electric al britanicilor promite o autonomie de 480 de kilometri și are 400 CP și 696 Nm.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jaguar a lansat SUV-ul electric I-Pace: rivalul lui Tesla Model X are 400 CP și o autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a prezentat noul I-Pace. SUV-ul electric are două motoare electrice care oferă un total de 400 CP, iar bateria de 90 kWH promite o autonomie de 480 de kilometri, valoare măsurată în ciclul WLTP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

SUV-ul electric Jaguar I-Pace debutează în 1 martie: încărcarea acumulatorilor va dura 45 de minute pentru 80% din capacitate

SUV-ul electric Jaguar I-Pace va fi prezentat în 1 martie, urmând ca debutul internațional să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Britanicii nu au publicat foarte multe detalii, dar ne-au asigurat că viitorul I-Pace va avea nevoie de 45 de minute pentru ca bateria să ajungă de la 0 la 80%.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ ar putea deveni 100% electric: următoarea generație este așteptată să fie lansată la sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ ar putea să fie o mașină 100% electrică odată cu noua generație a sedanului britanic, a cărei lansare este așteptată pentru sfârșitul acestui an.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Jaguar se gândește la încă un model electric după SUV-ul I-Pace: “Analizăm mai multe configurații de baterii”

Designerul-șef de la Jaguar lasă de înțeles că britanicii vor încă un model electric pe lângă SUV-ul Jaguar I-Pace. Pentru asta, compania se gândește să modifice configurația bateriilor electrice, spune Ian Callum.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Succes pentru britanici: Jaguar a primit 25.000 de comenzi pentru SUV-ul electric I-Pace

Versiunea de serie a lui Jaguar I-Pace va ajunge în showroomuri în a doua jumătate a anului viitor. Cu toate acestea, oficialii constructorului britanic ne anunță că au primit deja 25.000 de comenzi.
Luni, 19 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Start furat: producția lui Jaguar I-Pace a început la uzina Magna Steyr

Deși nu am făcut cunoștință cu versiunea de producție a lui I-Pace Concept, Jaguar a și demarat procesul de asamblare pentru modelul electric. Debutul internațional are loc la Frankfurt.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar I-Pace, i-pace
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru