Jaguar se gândește la încă un model electric după SUV-ul I-Pace: “Analizăm mai multe configurații de baterii”

de Petre Barac
Joi, 02.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Designerul-șef de la Jaguar lasă de înțeles că britanicii vor încă un model electric pe lângă SUV-ul Jaguar I-Pace. Pentru asta, compania se gândește să modifice configurația bateriilor electrice, spune Ian Callum.

După lansarea SUV-ului electric I-Pace care trebuie să ajungă în showroom-uri anul viitor, Jaguar se gândește deja la încă un model electric, fie un sedan, fie o sportivă.

Britanicii analizează “mai multe configurații de baterii” pentru viitorul model, astfel încât poziția la volan să fie coborâtă cât mai mult cu putință.

Știm că va trebui să fim flexibili în modul în care construim bateriile. Nu este neapărată nevoie să fie strânse într-un singur loc din mașină, cât timp ele sunt interconectate. Așa că da, analizăm mai multe configurații de baterii dincolo de modelul I-Pace”, a spus Ian Callum.

Jaguar a lucrat de asemenea la regândirea interiorului pentru SUV-ul I-Pace, deoarece, spun britanicii, exista un spațiu mult prea mare la picioare pentru pasagerii din spate.

Via Autoexpress

Comentarii (1)

  • Daca vor scoate si modelul XE electric (sau macar hibrid), nu mai stau pe ganduri, vand tot ce am (pe persoana fizica) si ma bag cu ochii inchisi (pe lista de asteptare cel mai probabil).
    Iar daca nu va fi prea curand, nu-i asa mare bai... astept cuminte pana il vor face. Dar neaparat sa fie si AWD (piticu meu). Pe bune...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru