Jaguar: “Ne gândim la o versiune de performanță pentru SUV-ul electric I-Pace”

de Paul Cosma
Joi, 11.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul electric Jaguar I-Pace ar putea primi o versiune de performanță SVR, potrivit declarațiilor făcute de șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO).

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2018 Jaguar a prezentat I-Pace, primul model electric de serie al companiei. Câteva săptămâni mai târziu, SUV-ul electric putea fi comandat și pe piața din România.

La scurt tip de la debutul internațional au apărut o serie de zvonuri care sugerau apariția unor versiuni speciale dezvoltate de divizia Special Vehicle Operations (SVO).

În acel moment, vocile apropiate companiei au menționat atât o versiune destinată pasionaților de off-road, cât și o variantă de performanță SVR.

Ideea unei versiuni SVR a fost readusă în discuție de Michael van der Sande, șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO) de la Jaguar.

Potrivit acestuia, I-Pace “încă mai are destulă viață în el”, iar compania este pregătită să crească puterea motorului electric, dar și să opereze alte schimbări menite să sporească performanțele.

În varianta standard, modelul electric al britanicilor dezvoltă 400 de cai putere și 696 Nm, iar autonomia este de 480 de kilometri.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru