SUV-ul Bentley: clip video teaser şi o versiune hibridă plug-in confirmată pentru 2017

de Mircea Meșter
Marti, 27.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul pe care Bentley îl pregăteşte pentru 2016 este anunţat astăzi de un clip-teaser care ne oferă câteva indicii legate de designul noului model.

Esential 2016 este anul lansării noului SUV Bentley.
Bentley a publicat astăzi un teaser video care oferă noi indicii legate de designul noului SUV pe care marca britanică îl pregăteşte pentru anul 2016. Noul model, care va fi construit alături de celelalte modele Bentley la fabrica de casă a mărcii din Crewe, va deveni cel mai scump SUV din lume şi se va încadra în gama constructorului britanic la acelaşi nivel cu cel al lui Mulsanne, nava-amiral a mărcii din Albion.

SUV-ul Bentley e tot mai aproape: avem prima imagine-teaser a viitorului model britanic

Deşi nu există încă foarte multe detalii despre noul model, imaginile surprinse de clipul de astăzi fiind mai degrabă unele misterioase decât ilustrative, aflăm că SUV-ul Bentley va fi lansat pe piaţă în 2016 împreună cu motoare termice, urmând ca 2017 să fie anul în care viitorul model va primi în gamă o versiune hibridă plug-in, o soluţie care astăzi nu există în portofoliul Bentley.

"Meşterii, designerii şi inginerii Bentley sunt acum complet dedicaţi creării celui mai puternic şi luxos SUV al lumii, un model care va seta noi standarde în ceea ce priveşte performanţa în construcţia manuală şi dinamica", afirmă oficialii Bentley în comunicatul de presă care însoţeşte clipul alăturat.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru