Autostrada Bucuresti - Ploiesti

Luni, 17 Decembrie 2018 | Intern

Lotul de 6.5 kilometri care unește autostrada A3 de București a fost inaugurat: soluție controversată pentru intrarea pe autostradă

Segmentul de autostradă de 6.5 kilometri care leagă Bucureștiul de Autostrada A3 a fost deschis vineri, însă semaforizarea intersecției în cruce în locul unui sens giratoriu generează controverse cu privire la blocaje în trafic.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Intern

România ar putea inaugura încă 20 de kilometri de autostradă în această săptămână: totalul va ajunge la numai 58 de kilometri în 2018

România ar putea deschide în această săptămână circulația pe încă 20 de kilometri de autostradă. Pe lista se află un lot de pe autostrada A3 București - Ploiești și două loturi de pe autostrada A3 Târgu Mureș - Câmpia Turzii.
Joi, 30 August 2018 | Intern

Planuri pentru o taxă de circulație pe autostrada București - Ploiești: 34 lei pentru 100 kilometri

Autoritățile propun o taxă de circa 34 de lei pentru 100 de kilometri care să fie implementată pe autostrada București - Ploiești începând din 2019, astfel că șoferii ar urma să plătească aproximativ 21 de lei pentru a parcurge distanța de 62 de kilometri.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Intern

Noi termene pentru infrastructură: sfârșitul anului pentru cei 3 kilometri din Autostrada București - Ploiești și 2021 pentru Centura Capitalei

Autoritățile susțin că tronsonul de 3 kilometri al Autostrăzii București - Ploiești va fi inaugurat până la sfârșitul anului, în timp ce șoferii vor putea circula pe Centura Capitalei în regim de autostradă cel târziu în 2021.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Intern

Noi facilităţi pe autostrada Bucureşti - Ploieşti: 3 spații pentru servicii şi 3 parcări de scurtă durată vor fi construite în 6 luni

Trei spaţii de servicii şi trei parcări de scurtă durată vor fi construite în termen de şase luni pe autostrada Bucureşti - Ploieşti.
Miercuri, 30 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Bucureşti - Ploieşti: trei benzi pe sens şi trotuare pietonale pentru primii 3 kilometri din Capitală

Cei 3 kilometri de drum care vor lega Bucureştiul de Autostradă A3 vor avea trei benzi pe sens, trotuare şi sistem de iluminare. Lucrările ar trebui finalizate în 2017.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrazi in Romania, Autostrada Bucuresti - Brasov, autostrada Bucuresti - Ploiesti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru