CES Las Vegas

Duminica, 07 Ianuarie 2018 | Concepte

Autonomie de 800 de kilometri pe hidrogen: Hyundai prezintă un concept SUV electric în Las Vegas

Hyundai încearcă să demonstreze că e gata de o eventuală explozie a tehnologiei pilelor de combustie, oferind o interpretare proprie a mașinilor electrice pe hidrogen.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Concepte

Toyota personifică mașina: asistentul personal Yui poate prelua controlul volanului și stă de vorbă cu tine la drum lung

Toyota a prezentat un concept al cărui element central este un asistent personal. Botezat Yui, acesta este de fapt o personalizare a mașinii, care astfel devine un partener de drum cu care poți discuta pe diverse teme și care te avertizează când ești obosit.
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Viitorul se vede bine pentru motociclete: BMW a prezentat azi casca cu Head-Up Display și primele faruri laser moto

BMW este unul dintre puținii constructori care au succes major atât în zona auto, cât și în cea moto. Iar germanii își permit să împrumute tehnologii de la mașini pentru a dezvolta o versiune moto a acestora.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Modele noi

Audi TT îşi dezvăluie parţial interiorul la CES 2014, primul eveniment al anului din lumea IT

Pe lângă farurile laser-LED, Audi a venit la Consumer Electronics Show cu o parte din interiorul noului TT şi cu noua generaţie a sistemului MMI.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, noutati Audi, Audi TT, poze Audi, Las Vegas, noul Audi TT, CES Las Vegas, Audi MMi, interior Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru