Inchidere fabrici

Marti, 14 Aprilie 2020 | Industrie

Efectul COVID-19: Ford estimează pierderi de 600 de milioane de dolari în primul trimestru, din cauza închiderii fabricilor și a scăderii vânzărilor

Ford estimează pierderi de 600 de milioane de dolari în primul trimestru, din cauza crizei COVID-19 care a închis fabricile și scăzut vânzările la nivel global. Constructorul a înregistrat un declin de 21% al vânzărilor în primele trei luni din 2020.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan se pregătește de restructurare: mai multe fabrici ar putea fi închise, iar unele modele scoase din gamă

Nissan ar putea să renunțe la unele modele și să închidă mai multe fabrici la nivel global, ca urmare a unui plan de reducere a costurilor, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Vineri, 23 August 2019 | Industrie

Continental analizează închiderea unor fabrici: “Toate diviziile vor fi revizuite”

Continental analizează varianta închiderii unor fabrici, inclusiv în Germania, ca parte a planului de restructurare a companiei. Informații anterioare arătau că furnizorul auto ar putea închide 9 fabrici, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Ford se gândește să închidă două fabrici din Rusia, din cauza pierderilor: americanii produc acolo 360.000 de mașini pe an

Ford se gândește să închidă două dintre fabricile sale din Rusia, ca urmare a pierderilor pe care le înregistrează în această regiune, potrivit unor surse citate de Reuters. Dacă informația se concretizează, Ford ar urma să producă în Rusia doar vehicule comerciale ușoare.

Tag-uri similare

Ford, inchidere fabrici, fabrici Rusia, Ford pierderi Rusia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru