Stocuri

Joi, 10 Octombrie 2019 | Economic

Volkswagen mărește stocurile de mașini din Marea Britanie înainte de Brexit: “Nu putem să compensăm costurile dacă vor exista taxe vamale”

Grupul Volkswagen a anunțat mărirea stocurilor de mașini din Marea Britanie înainte de Brexit. Nemții spun că, în cazul în care nu va exista un acord și vor fi introduse taxe vamale, VW nu va putea să absoarbă sau să compenseze costurile suplimentare, iar mașinile vor deveni mai scumpe pentru clienți.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Audi mărește producția înainte de WLTP: înmatricularea mașinilor noi în UE va fi mai dificilă după intrarea în vigoare a noului standard de emisii

Audi a anunțat majorarea producției sale înainte de intrarea în vigoare a WLTP, de la 1 septembrie. Noul standard va face ca înmatriculările de mașini noi să fie mai dificile, din cauza testelor de emisii mai dure în Uniunea Europeană.
Joi, 15 Martie 2018 | Industrie

Studiu: “Interzicerea motoarelor diesel în Germania va lovi direct piața mașinilor second-hand”

Interzicerea motoarelor diesel în orașele din Germania va lovi direct piața mașinilor second-hand, iar stocul acestora va crește, potrivit unui studiu realizat de agenția de rating Moody’s.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru