Leasing

Miercuri, 31 August 2022 | Masini electrice si hibride

Franța: Șoferii cu venituri mici vor putea închiria mașini electrice cu doar 100 de euro/lună

Guvernul francez vrea să ofere posibilitatea achiziționării unei mașini electrice în leasing la costul de 100 de euro pe lună. Acest program îi va ajuta în special pe șoferii cu venituri mici.
Sambata, 16 Aprilie 2022 | Industrie

Volkswagen lansează un serviciu de leasing online pentru clienții din Germania

Volkswagen a lansat un nou serviciu online prin care clienții vor putea lua o mașină nouă prin leasing, fără să se deplaseze la dealer-ul local pentru a finaliza achiziția. Noul serviciu este disponibil doar în Germania și ar putea fi extins și în alte țări din Europa.
Joi, 15 Martie 2018 | Industrie

Studiu: “Interzicerea motoarelor diesel în Germania va lovi direct piața mașinilor second-hand”

Interzicerea motoarelor diesel în orașele din Germania va lovi direct piața mașinilor second-hand, iar stocul acestora va crește, potrivit unui studiu realizat de agenția de rating Moody’s.
Vineri, 14 Aprilie 2017 | Intern

Primul serviciu de leasing pentru maşini electrice: maşină convenţională bonus pentru drumuri lungi şi staţie de încărcare inclusă în rata lunară

Compania de leasing ALD Automotive a lansat un serviciu de leasing pentru maşini electrice şi plug-in hybrid care include posibilitatea de a instala o staţie de încărcare şi furnizarea unei maşini suplimentare cu motor termic pentru deplasări lungi.
Marti, 09 Iunie 2015 | Modele noi

McLaren a lansat propriul său program de leasing pentru supercar-uri

Englezii de la McLaren oferă propriul lor program de leasing, disponibil și pentru modelele din oferta de vehicule rulate certificate.
Luni, 07 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen XL1 va putea fi cumpărat doar prin leasing

Volkswagen a anunţat că versiunea de serie a conceptului XL1 va fi produsă într-o serie limitată, iar exemplarele nu vor putea fi cumpărate decât prin leasing.
Sambata, 01 Mai 2010 | O lume nebuna

Studiu: Femeile isi iubesc masinile mai mult timp decat o fac barbatii

Un studiu realizat de o firma de leasing din SUA a scos la iveala faptul ca femeile isi iubesc masinile mai mult timp decat barbatii.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Intern

Cum faci leasing de masini second-hand in Romania

Automarket a efectuat o analiza a ofertelor de leasing pentru masini second-hand din Romania. Acestea propun termeni si conditii similare, dar ofera pachete diferite de finantare.
Luni, 22 Iunie 2009 | Intern

Masinile de lux se vand greu pe piata din Romania

Un oficial Porsche Romania a declarat astazi ca modelele Bentley si Lamborghini se vand tot mai greu pe piata interna din cauza crizei economice.
Marti, 16 Iunie 2009 | O lume nebuna

Americanii isi incendiaza masinile pentru a fi despagubiti de asigurari

Adusi la disperare de faptul ca nu isi pot plati ratele la masina, unii americani si-au incendiat vehiculele in speranta ca vor fi despagubiti de asigurari.
Vineri, 27 Martie 2009 | Intern

Firmele de leasing recupereaza tot mai multe masini

In ultimele luni ale acestui an, firmele de leasing din Romania au recuperat peste 3000 de bunuri de la clientii care nu au mai putut plati ratele.

Tag-uri similare

BMW, Porsche, vanzari, Lamborghini, Romania, diesel, criza, Cayenne, Rolls Royce, America
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru