Volkswagen lansează un serviciu de leasing online pentru clienții din Germania

de Tiberiu Safta
Sambata, 16.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat un nou serviciu online prin care clienții vor putea lua o mașină nouă prin leasing, fără să se deplaseze la dealer-ul local pentru a finaliza achiziția. Noul serviciu este disponibil doar în Germania și ar putea fi extins și în alte țări din Europa.

Ultimii doi ani au fost marcați de pandemia de COVID-19, lucru care a forțat multă lume să treacă la un regim de viață online. În această perioadă, unii constructori au pregătit, deja, câteva servicii prin care clienții pot să-și cumpere o mașină nouă fără nevoia de a se deplasa la cel mai apropiat showroom.

Acum, Volkswagen a preluat această inițiativă și a lansat un serviciu online nou, prin care clienții își pot lua o mașină nouă prin leasing. Serviciul este disponibil doar în Germania în prezent, însă ar putea fi extins și în alte țări din Europa dacă acesta se dovedește a fi un succes. Ținem să menționăm, în schimb că Volkswagen nu oferă acest serviciu complet online pentru cumpărarea unei mașini noi.

Constructorul german a dat undă verde acestui serviciu ca urmare a cererii foarte mari pentru un astfel de mijloc. Klaus Zellmer, membru al Consiliului de Administrație Volkswagen și viitorul CEO Skoda, a declarat: „Studiile arată că circa două treimi din clienții noștri și-ar dori să poată cumpăra vehiculele noastre online.

Acum răspundem acestei dorințe. Misiunea noastră este să le oferim clienților noștri o experiență de ofertă și de achiziție excelentă, atât în showroom-uri, cât și online. Ca urmare, ne vom întări competitivitatea pe termen lung”.

Cu toate acestea, Zellmer a adăugat că: „Vânzările online nu vor înlocui showroom-urile din cărămidă și mortar. Avem nevoie de o prezență online bună, alături de o prezență locală puternică a dealerilor noștri”. În încheiere, el a menționat că: „Dealerii sunt și vor rămâne fața pentru clienții noștri. Ei sunt indispensabili atunci când vine vorba de a transmite un sfat personal și competent”.

Așa cum am spus, noul serviciu de leasing online este disponibil doar în Germania. Deocamdată, Volkswagen nu a oferit planuri concrete pentru extinderea acestui serviciu în alte țări europene și din lume.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • @dutzu
    https://www.youtube.com/watch?v=wpulMxLba1U
    1 1
  • Foarte frumos… chiar o sa ajute, dar nu este nici pe departe suficient pentru industria auto. Majoritatea mașinilor sunt folosite ziua si puse la încărcat noaptea când nu este nici soare, nici vânt. Europa are cam 6 ore de soare in medie pe zi, dacă luam in calcul orientarea panourilor care nu poate fi ideală pe tot parcursul zile rămânem cu aproximativ 4 ore care produc 100%. Când este soare produc toate si va exista un surplus, când avem 2-3 zile sau săptămâni cu nori, ghinion stam in izolare ca doar tot e CIVID sau gata nu mai murim de la roșu in gât? In concluzie singura sursa regenerabilă care produce si noaptea si poate fi controlată este hidrocentrala, deci tot la nucleare ajungem sa putem încarcă Electricele. Mai apare o problema si anume ca majoritatea caselor cum spuneați deja au panouri solare in Germania ca exemplu. Deci ce facem le aruncam si punem altele? Sau credeți ca in România vom vedea 50% din case cu aceasta soluție in următorii 10 ani?
    Ce este frumos la aceste panouri ca se pot instala oriunde si destul de ușor… iar dacă se investește intr-o baterie, adică cumpărăm un Spring subvenționat, aruncam “ambalajul” si păstram bateria luată in mare cu bani de la prosti, s-au făcut bogății cu case de vacanța electrificate la naiba in praznic prin munți, unde tot cu Toyota D4D ajung…
    Colegu.., in 2 ani maxim cei care ar trebui sa-si ia electrice ca sa susțină creșterea pieței cheltuiesc astăzi sub 20.000 de euro pentru o masina si locuiesc la bloc. Asta realizează cei care o dau la întors cu electrificarea, hilar ca eu si mulți alții (persoane simple) am văzut asta de ceva timp… nasol nu?
    1 0
  • Mircea Badea
    majoritatea europei nu sta la bloc. electricele se vor cumpara exponential. vedem cand pica reteaua, dar pare ca mai e pana pica.
    0 1
  • Seriff
    @mircea badea, nu, doar in Romania sunt blocuri, cum treci granita nu mai vezi nici unul, stau toti la vile, pe ce planeta traiesti frate?:)))
    1 0
  • Mircea, cât este greu este să verifici o așa informație?
    In Germania sunt 50% proprietari de locuința in total (apartament sau casa) in scădere de la 51%. Din total populația Germaniei 56% trăiesc in apartamente… hellooo.
    Câți din cei in chirie crezi ca au panouri si le ajunge se încarce o masina electrică chiar dacă stau la casă?
    Câți din cei care sunt proprietari si au panouri “produc” suficient ca sa încarce o electrică?
    Oare in cercul tău de prieteni nu te pune nimeni la punct?
    Se pare ca nu ai… nici eu nu as avea ce vorbi cu tine ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru