Primul serviciu de leasing pentru maşini electrice: maşină convenţională bonus pentru drumuri lungi şi staţie de încărcare inclusă în rata lunară

de Daniel Popescu
Vineri, 14.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de leasing ALD Automotive a lansat un serviciu de leasing pentru maşini electrice şi plug-in hybrid care include posibilitatea de a instala o staţie de încărcare şi furnizarea unei maşini suplimentare cu motor termic pentru deplasări lungi.

Vânzările de maşini electrice sunt încă foarte scăzute pe piaţa din România, întrucât preţurile acestora sunt mai mari decât cele ale modelelor similare echipate cu motoare termice.

Pentru a impulsiona acest domeniu, compania de leasing operaţional ALD Automotive a lansat un serviciu inedit de leasing pentru maşini electrice şi plug-in hybrid care include două opţiuni ce rezolvă principalele probleme ale utilizării unei maşini electrice în România: numărul scăzut de staţii de încărcare şi autonomia relativ scăzută a maşinilor electrice.

Urmareste Automarket
Astfel, prin serviciul ALD Electric, clienţii primesc o maşină electrică sau plug-in hybrid în leasing, iar timp de 20 de zile pe an pot folosi gratuit o maşină cu motor termic pentru deplasări lungi sau în zone în care nu există staţii de încărcare. În plus, clienţii pot opta şi pentru instalarea unei staţii de încărcare la sediul companiei, iar costul acesteia este inclus în raTa lunară de leasing.

Cele două opţiuni suplimentare se adaugă la serviciile standard oferite de ALD Automotive în cadrul programelor sale de leasing: livrarea şi înmatricularea autovehiculelor, încheierea asigurărilor, asistenţă pentru vehicul şi şofer, mentenanţă, managementul anevelopelor şi un autovehicul de înlocuire pentru un kilometraj nelimitat.

Comentarii (1)

  • Razvan
    Buna seara si Paste fericit,

    Dragilor, imi pare rau sa va anunt dar nu este ALD prima companie care ofera serviciul mentionat mai sus. Prima este Unicredit Leasing.

    Am vazut un I3 in fata companiei si m-am oprit sa intreb ce ofera compania. Iar raspunsul a fost simplu - masina si statia de incarcare.

    Fain nu?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru