Teaser misterios de la Volvo: suedezii publică "sunetul viitoarei tale călătorii"

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un teaser misterios pe rețelele de socializare cu "sunetul viitoarei tale călătorii", fără să ofere informații suplimentare, cu excepția menționării hashtag-ului #360c.

Constructorii auto ne-au obișnuit cu publicarea unor teasere înainte de lansarea unor modele sau concepte cu scopul de a stârni și mai mult interesul fanilor.

Iată însă că Volvo propune de această dată un teaser sub forma unui sunet misterios însoțit de mesajul "Acesta ar putea fi sunetul viitoarei tale călătorii. Ce crezi că spune?".

Constructorul suedez nu oferă niciun indiciu suplimentar, însă adaugă mesajului și un hashtag #360c care nu are nicio semnificație în nomenclatura actuală a gamei de modele.

Cel mai probabil, teaserul are legătură cu planurile de viitor ale companiei. Volvo a decis deja ca începând din 2019 să comercializeze doar modele electrice, plug-in hybrid și micro-hibrid și să renunțe la lansarea de noi motoare diesel, iar obiectivul declarat este ca jumătate dintre mașinile vândute în 2025 să fie electrice.

De asemenea, tot din 2019, Volvo va lansa brandul de mobilitate M prin care va furniza servicii personalizate de car-sharing, iar în paralel dezvoltă o serie de tehnologii autonome în anticiparea lansării unui model capabil să se conducă singur, fără intervenția directă a șoferului.

Via Volvo

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Noroc de chinezi, altfel la mâna germanilor rămâneam numai cu diesel-uri fără nimic hibrid, poate nişte amărâte de mild hibrid care au fost inventate (din câte am înţeles) de la indienii de la Suzuki.

    Dar un mild hibrid pentru maşini uşoare gen Suzuki e o încercare onestă, dar marii constructori germani care întorc banii cu miliardele nu le pasă de consumatori.

    Bravo Chinezilor de la Volvo care adoptă o poziţie sănătoasă şi bună pentru consumatorii europeni care deşi bogaţi faţă de restul lumii şi deşi plătesc cel mai mult pe o maşină (aceiaşi maşină) faţă de restul lumii,
    europenii încă conduc maşini ca primele Ford, cu 3 pedale şi un stick, fiind departe de mileniul 3 .
    8 6
  • Edikk apreciez consecventa ta in opinii, dar vezi ca uneori se apropie de patologic: nu vad aici legatura cu 3 pedale si un stick, ai mai spus, am inteles. Nu trebuie repetat la fiecare articol.
    Volvo nu sunt chinezi, banii sunt veniti din china si atat. Tehnologia se va duce si in china, dar tot R&D-ul este volvo. Asta asa ca si chibit, pt ca atata timp cat produsul este de calitate nu conteaza unde este dezvoltat.
    Mie personal "mild hybrid-u"l mi se pare o mizerie de marketing ca sa scape de taxe. Eu as face un raport minim de putere(si autonomie) intre cele 2 sisteme pentru a putea clasifica o masina drept hibrida.
    6 2
  • Edikkk
    Mă voi repeta şi 20 de ani, dacă o să fie nevoie

    Nu numai banii vin din China, mai nou şi R&D
    Motoarele o parte ale Volvo vin din China
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru