Feedback

Toyota şi Suzuki anunţă un parteneriat pentru maşini electrice şi siguranţă: "Vom îmbina preţurile mici de la Suzuki cu tehnologiile Toyota"

Publicat Joi, 13.10.2016
de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Comenteaza 2
Toyota şi Suzuki anunţă un parteneriat pentru maşini electrice şi siguranţă: "Vom îmbina preţurile mici de la Suzuki cu tehnologiile Toyota" - Poza 1
Toyota şi Suzuki au semnat un parteneriat pentru maşini electrice şi siguranţa prin care încearcă să combine tehnologia Toyota cu preţurile mici oferite de Suzuki.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Piaţa auto este dominată în ultima perioadă de o serie de alianţe şi parteneriate între constructori, iar ultimul exemplu vine în această săptămână din îndepărtata Japonie. Toyota şi Suzuki au decis să-şi unească forţele pentru dezvoltarea maşinilor ecologice, a siguranţei şi a tehnologiei informaţiei.

Obiectivul principal al parteneriatului este ca Toyota să profite de avantajele oferite de Suzuki în segmentul maşinilor mici şi ieftine, în timp ce Suzuki va beneficia de tehnologiile dezvoltate de Toyota, întrucât nu deţine resurse pentru a înveşti suplimentar în cercetare şi dezvoltare.

Urmareste Automarket
Cele două companii vor rămâne însă rivale pe piaţă şi vor avea libertatea de a realiza parteneriate şi cu alţi constructori. "Trebuie să avem abilitatea de a răspunde la schimbări pentru a supravieţui. Pe lângă cercetarea şi dezvoltarea realizată individual de fiecare companie, este foarte important să ai parteneri cu acelaşi obiectiv şi aceeaşi pasiune", spune Akio Toyoda, CEO-ul Toyota.

La rândul lor, cei de la Suzuki se tem că vor rămâne în urmă din cauza lipsei de investiţii majore în cercetare şi dezvoltare, astfel că parteneriatul cu Toyota va ajuta compania să treacă peste aceste obstacole. "Cercetarea şi dezvoltarea din industria auto se schimbă rapid, iar viitorul pare periculos", afirmă Osamu Suzuki, preşedintele Suzuki.

Via Automotive News


Comentarii (2)

 • De cand e Toyota mai scumpa decat Suzuki?
  0 6
 • @Ilici

  Ex: C-HR: 19.560 - 30.180 euro
  Vitara: 16.650 - 23.750 euro

  Yaris: 12.875 - 19.414 euro
  Swift: 10.000 - 14.000 euro

  Daca Suzuki ar fi divizie a Toyotei, ar avea acelasi rol ca Skoda la VAG.
  5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru