Toyota Tj Cruiser Concept: simbioză între puterea unui SUV și spațiul generos al unei utilitare

de Daniel Popescu
Vineri, 06.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota Tj Cruiser este un concept care îmbină performanțele unui SUV cu spațiul generos oferit de o utilitară, în timp ce sistemul de propulsie ales este hibrid.

Salonul Auto de la Tokyo se anunță unul bogat în evenimente pentru Toyota. Pe lângă GR HV Sports Concept, constructorul japonez va prezenta publicului și Tj Cruiser, un concept al cărui nume provine de la cuvintele Toolbox și Joy.

Cabina are o formă pătrată caracteristică utilitarelor, în timp ce caroseria este rezistentă la zgârieturi chiar și în cazul unor contacte directe cu obiecte ascuțite.

La interior, scaunele din față și cele ale pasagerilor din spate se pot retracta complet pentru a permite un spațiu pentru bagaje cu lungimea de 3 metri. De asemenea, există un spațiu dedicat pentru depozitarea cumpărăturilor, iar încărcarea și descărcarea bagajelor de mari dimensiuni este de asemenea ușoară.

Toyota Tj Cruiser Concept este dezvoltat pe noua platformă TNGA și poate avea configurații cu tracțiune față și tracțiune integrală, în timp ce sistemul de propulsie este hibrid și utilieaza un motor cu combustie internă de 2.0 litri.

Detaliile complete despre acesta vor fi dezvăluite cu ocazia prezentării oficiale din 25 octombrie.

Via Toyota

Comentarii (3)

  • in sfarsit, fiat multipla a fost depasit
    11 7
  • :)) Într-adevăr, e urâtă rău!...
    9 8
  • Masina asta nu e gandita pentru expozitie. Dar ar fi un vis sa ai masina asta la camping, la tara, in calatorii prin lume sau ca masina pentru meseriasi particulari. Pentru asta e gandita... mie chiar imi place.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru