Un nou teaser anticipează lansarea noi generații Porsche Cayenne din 29 august

de Daniel Popescu
Joi, 24.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Cayenne a primit un teaser video pentru noua generație care va fi prezentată publicului în 29 august. De data aceasta vedem silueta SUV-ului premium german.

Porsche se pregătește de lansarea unei noi generații pentru Cayenne, care va avea loc la Stuttgart în cadrul unui eveniment dedicat în seara zilei de 29 august.

Cu 5 zile înainte de dezvăluirea SUV-ului, constructorul german a publicat un nou teaser în format video care scoate în evidență profilul noului Cayenne, dar și părți din caroseria exterioară.

Potrivit unor informații anterioare, noul Cayenne va include modificări importante atât la designul exterior, cât și la interior. Totuși, teaserul nu aduce surprize majore, mai ales că Porsche a publicat cu numai câteva zile în urmă o amplă galerie foto de la o sesiune de teste cu modelul german.

Germanii au parcurs peste 4 milioane de kilometri de teste cu noua generație într-o varietate de mecii, de la temperaturi de -45 de grade Celsius înregistrate în Alaska până la cele de peste 50 de grae Celsius din Dubai sau Death Valley. Întrucât vorbim despre un SUV, noua generație Porsche Cayenne a fost testată și în off-road, destinațiile preferate în acest caz fiind Africa de Sud, Japonia sau Nouă Zeelandă.

După prezentarea de la Stuttgart, noul Cayenne va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru