Un nou teaser cu viitorul Nissan Leaf: electricul japonez este mai aproape de sol și are o aerodinamică îmbunătățită (VIDEO)

de Cornel Șocariciu
Vineri, 04.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan continuă campania de teasing pentru viitoarea generație Leaf. Modelul electric produs de niponi va avea o aerodinamică îmbunătățită, un design inspirat de Micra și va integra tehnologia ProPilot.

Nissan va lansa noua generație Leaf în 6 septembrie. Campania de teasing pentru viitoarea generație a modelului electric a debutat în luna mai, iar până acum, constructorul nipon a oferit o serie de informații interesante.

Până acum știm că viitorul Nissan Leaf va integra blocuri optice full LED, va prelua o serie de detalii estetice pe care le-am admirat pe modelul Micra și va integra sistemul ProPilot, care permite conducere semi-autonomă prin păstrarea benzii de circulație.

Astăzi, oficialii niponi ne spun că noua generație Nissan Leaf o să aibă o gardă la sol mai mică și o să beneficieze de o aerodinamică îmbunătățită. Pentru a demonstra acest lucru, Nissan a publicat un scurt clip teaser.

Întrucât discutăm despre un model electric, nu trebuie să uităm de autonomie. Conform primelor informații, viitoarea generație Nissan Leaf va fi oferită cu o baterie capabilă să susțină 315 - 360 de kilometri în ciclul de testare NEDC. Ulterior, Leaf ar urma să primească o baterie ceva mai generoasă, iar autonomia va crește până la 500 de kilometri.

Cu detalii complete despre noua generație Nissan Leaf vom reveni în 6 septembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru