Volvo se pregăteşte de un nou record comercial în 2015: estimările anunţă vânzări de 500.000 de unităţi

de Sebastian Toma
Luni, 20.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hakan Samuelsson, şeful Volvo, a declarat în cadrul unui interviu acordat la Salonul Auto de la Shanghai că previzionează un an record pentru marca suedeză, fiind aşteptate vânzări de 500.000 de unităţi în 2015.

Esential 465.866 de unităţi a vândut Volvo în anul 2014.
Volvo se aşteaptă să stabilească un nou record comercial în 2015, anunţă nemţii de la Automobil Produktion.de. Constructorul suedez se pregăteşte să atingă vânzări de 500.000 de unităţi până la finalul anului în curs. Vorbim despre cel mai ridicat nivel de vânzări atins vreodată de marca din Suedia, după ce a a reuşit să vândă 466.000 unităţi în anul 2014, precedentul record comercial al companiei.

În cursul anului 2015, cei de la Volvo se aşteaptă la o creştere a vânzărilor într-un ritm mai mare decât media segmentului premium. Cei de la Volvo previzionează rezultate bune pe piaţa din China, cea mai mare piaţă auto a lumii. În ciuda primelor trei luni de stagnare ale pieţei din China, reprezentanţii Volvo sunt încrezători cu privire la rezultatele pe care le vor obţine în 2015. Explicaţia din spatele stagnării vânzărilor în China în primele trei luni ale anului curent este simplă, spun suedezii: vânzările au crescut cu 33% în 2014 în aceeaşi perioadă atunci când le comparăm cu 2013, de unde şi stagnarea aparentă înregistrată în 2015.

Urmareste Automarket
Schimbarea sorţii Volvo prin creşterea dramatică a vânzărilor şi atingerea de recorduri comerciale istorice vine la cinci ani de la achiziţia mărcii suedeze de către chinezii de la Geely.
Aceştia din urmă au investit serios în marca suedeză şi şi-au limitat influenţa asupra gamei dezvoltate de nordici doar la nivel de cerinţe şi de finanţare. În viitor, cei de la Volvo speră să atingă vânzări anuale de 800.000 de unităţi, ţintă stabilită pentru anul 2020.

Via Automobil-Produktion.de

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru