Voteaza:
13 voturi | 5 comentarii

Seat Leon Cupra atentează la coroana etalonului Renault Megane RS

Revista britanică Evo ne aduce un comparativ pe care l-am aşteptat cu toţii. Seat Leon Cupra 280, deţinătorul noului record de timp pe Nurburgring pentru un vehicul cu tracţiune faţă îl provoacă pe vechiul deţinător: Renault Megane RS.

Comentarii (5)

  • eu
    la 30.05.2014, 13:54
    hahaa.....i-a rupt curu un Megane de 6 ani si la timp si la "pleasure to drive"
    Renault Sport = no.1 indiferent cat de apreciati sunt in Romanistan
    +23
  • someone
    la 30.05.2014, 17:59
    a fost o surpriza pt mine recordul pe RING a lui seat...asa ca atunci cand am vazut cine cu cine lupta in acest comparativ mi-am zis ca leon va bate megane-ul. concluzia? nu veniti cu idei preconcepute :P
    +13
  • @someone
    la 30.05.2014, 18:57
    se pare ca record-ul ala nu ar fi tocmai in regula. A fost facut cu masina modificata fata de varianta de serie inclusiv cu slick-uri de competie.
    Nemtii...pt ca Seat-ul nu mai e demult spaniol asa cum stim...devin tot mai penibili cu micile "furaciuni"
    Nu mai devreme de cateva luni a fost imens-ul scandal cu Adac-ul...
    Rusinica! :)
    +17
  • auto_fan
    la 31.05.2014, 13:48
    Se vede si din video ca RS-ul e mai jucaus pe circuit. Pe de alta parte insa, nu e la fel de confortabil si de practic in viata de zi cu zi, exceleaza mai mult pe circuit. Deci cine vrea un hot-hatch trebuie sa se gandeasca serios ce compromis sa faca.
    -1
  • someone
    la 31.05.2014, 14:23
    de acord cu @ someone. mie mi-a placut rezultatul acestui comparativ, si abia astept versiunea noua a lui megane rs, cea care apare acum in iunie ( 275 trophy parca ). si asa cum zicea si eu , germanii nu mai fac masini emotionale nici la privit nici la condus, decat foarte putine
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru