Voteaza:
6 voturi | 5 comentarii

Portretul clientului de Mercedes-Maybach S600

Mercedes și-a dorit să sublinieze trăsăturile clientului care optează pentru versiunea Maybach S600 a popularului S-Klasse. Imaginile descriu un tip de viață idilic, în care limuzina se încadrează perfect.

Comentarii (5)

  • la 01.07.2015, 10:45
    Ce sa vezi?!!! N-are nici ciucurasi pe parbriz, nici casa cu turnulete, nici burta, nici tricou lucios mulat pe burta, nici nu bubuie maneaua ... Departe grav de imaginea brandului in Romania.
    +16
  • S
    la 01.07.2015, 11:13
    Si cand ma gandesc ce fel de posesori sunt in RO... e drept ca eu unul as vrea sa-l conduc la fel ca toti romanii, dar dupa ce am vazut acest filmulet parca mi-ar placea sa stau in spate.
    +6
  • Scorpionul_negru
    la 01.07.2015, 12:16
    Departe de adevar la noi. Orice smenar de cartier isi face un leasing si il cumpara. Dupa aia il vezi la volan , chinuind masina in traficul aglomerat din Bucuresti si parcand masina in locuri nepermise pt ca e prea lunga si nu ii gaeesti loc la noi. Seara in cel mai bun caz o vezi in fata casei ca nu ii incape in garaj si in curte casa lui fiind conceputa de samsarii imobiliari pt. a reduce costurile de constructie. In cel mai rau caz in cartierele de blocatari langa Dacia lu nea Gigel !
    +1
  • Lache
    la 02.07.2015, 21:28
    Cred ca tipul din reclama este @bombardeaua.Numai ca nu este atat de arrogant si nu-l deranjeaza turbo-lagul!
    +1
  • LUCCI
    la 02.07.2015, 22:53
    Deci, clientul tipic are avion particular, castel medieval, vie cu deal cu tot si bineinteles o pitzi. Singura in castel. Concluzie: personajul e Fat Frumos. Iar masina e de poveste....Cat este plecat , oare ce face d-ra? Cu administratorul viei...
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru