Hayden Paddon, al treilea pilot Hyundai pentru sezonul 2015 al WRC

de Daniel Popescu
Luni, 15.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a anunţat că pilotul neo-zeelandez Hayden Paddon va concura cu un i20 WRC în nouă dintre cele 13 etape ale sezonului 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Putem fi foarte competitivi şi putem începe să luptăm pentru locuri în primii cinci.

Hayden Paddon
Pilot Hyundai
Hyundai şi-a definitivat luni linia de piloţi pentru sezonul 2015 din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Conform aşteptărilor, neo-zeelandezul Hayden Paddon va continua colaborarea cu constructorul sud-coreean şi va lua startul în nouă dintre cele 13 runde ale sezonului, începând cu Raliul Suediei din luna februarie.

El va concura pentru cea de-a doua echipă introdusă de constructor în WRC, cunoscută sub numele de Hyundai Motorsport N, pentru care speră să obţină clasări în primii cinci.

"Prima parte a sezonului 2015 va rămâne un proces de învăţare, pentru că vom concura în etape în cadrul cărora am puţină experienţă. Totuşi, pe măsură ce revenim la evenimentele parcurse în acest an, cred că putem fi foarte competitivi şi putem începe să luptăm pentru locuri în primii cinci. Avem speranţe mari şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa şi să ajut la dezvoltarea lui Hyundai i20 WRC", a declarat el.

Thierry Neuville va fi şi în 2015 pilotul principal al celor de la Hyundai, în timp ce Dani Sordo va lua startul în 10 etape înainte de a avea un program complet în 2016.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru