Hayden Paddon

Luni, 05 Octombrie 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Franţei pe ploaie torenţială. Evans, cel mai bun rezultat al carierei

Jari-Matti Latvala a triumfat în Raliul Franţei desfăşurat în bună măsură pe o ploaie torenţială, în timp ce Elfyn Evans a terminat pe doi şi a obţinut cel mai bun rezultat la carierei.
Joi, 01 Octombrie 2015 | WRC

5 lucruri de urmărit în Raliul Franţei

Un traseu complet neobişnuit pentru o etapă de WRC şi ambiţiile lui Jari-Matti Latvala, a celor de la Hyundai şi ale lui Simone Tempestini sunt principalele puncte de reper ale Raliul Franţei, care revine în Corsica după o absenţă de şapte ani.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Joi, 10 Septembrie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Australiei

Sebastien Ogier are oportunitatea de a cuceri al treilea titlu mondial la finalul Raliului Australiei, promovat drept "sălbatic prin natură" de organizatori.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 30 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Finlandei

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari, sărituri şi accidente prin pădurile nordice.
Luni, 06 Iulie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei. Simone Tempestini a obţinut prima victorie în Junior WRC

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Poloniei în ciuda dezavantajului de a pleca primul pe traseu, în timp ce Simone Tempestini şi-a adjudecat primul succes în Junior WRC.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Poloniei

Raliul Poloniei este etapa cu cea mai mare viteză medie din Campionatul Mondial de Raliuri şi va marca startul cu numărul 150 al lui Jari-Matti Latvala în WRC.
Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.
Joi, 11 Iunie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Italiei

Cea mai lungă zi de raliuri din ultimii 13 ani şi Creasta Micky pe care piloţii "plutesc" în aer pe o distanţă de 40 de metri sunt principalele atracţii ale Raliului Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Luni, 25 Mai 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Portugalei. Marco Tempestini, triumf la clasa Production Cup

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Portugaliei după ce a făcut faţă presiunii exercitate de Kris Meeke şi, în ultima zi, de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier. Marco Tempestini a tiumfat la categoria Production Cup din cadrul clasei WRC 2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2015 | WRC

Cinci motive să urmăreşti Raliul Portugaliei

Raliul Portugaliei va strânge 100.000 de spectatori pe o singură probă specială şi propune un nou Ford Fiesta RS WRC, dar şi culori noi pentru Citroen DS3 WRC.
Luni, 27 Aprilie 2015 | WRC

Meeke a obţinut în Raliul Argentinei prima victorie în WRC!

Kris Meeke a obţinut duminică prima victorie în Campionatul Mondial de Raliuri după ce a triumfat pentru Citroen în etapa din Argentina, în care Simone Tempestini a pierdut victoria la clasa Production Cup din cauza nerespectării regulamentului tehnic.
Joi, 23 Aprilie 2015 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei - Ogier poate egala un record în peisajul selenar al Americii de Sud

Sebastien Ogier poate obţine în Argentina a şasea victorie consecutivă în WRC, cu care ar egala un record deţinut de Sebastien Loeb. Pilotul echipei Volkswagen va trebui însă să învingă inclusiv pe celebra proba El Conder, al cărui traseu este asemănat cu peisajul de pe Lună.
Luni, 09 Martie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Tanak s-a scufundat într-un lac cu Ford Fiesta RS WRC

Sebastien Ogier a obţinut în Raliul Mexicului a treia victorie consecutivă, în timp ce Ott Tanak s-a scufundat într-un lac cu un Ford Fiesta RS WRC al echipei M-Sport.
Vineri, 06 Martie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Mexicului

Protagoniştii Campionatului Mondial de Raliuri lasă în urma zăpezile suedeze pentru macadamul mexican abordat prin tuneluri de 300 de metri lungime, dar şi la altitudini de 2.700 de metri.
Luni, 16 Februarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat dramatic Raliul Suediei! Tempestini, triumf la categoria Production Cup a clasei WRC 2

Sebastien Ogier a obţinut în mod dramatic victoria în Raliul Suediei, în ultima probă specială, după o eroare comisă de liderul şi coechipierul său, Andreas Mikkelsen. Simone Tempestini a câştigat etapa la clasa Production Cup pentru Napoca Rally Academy cu un Subaru Impreza.
Vineri, 13 Februarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Suediei

Raliul Suediei este singura etapă de WRC desfăşurată integral pe zăpadă şi va pune la încercare abilităţile lui Sebastien Ogier, care va pleca primul pe traseu în primele două zile. Simone Tempestini va reprezenta din nou România la volanul unui Subaru Impreza înscris la clasa WRC 2.
Joi, 05 Februarie 2015 | WRC

Sordo nu va concura în Raliul Suediei şi va fi înlocuit de Abbring

Dani Sordo a devenit indisponibil pentru Raliul Suediei după ce şi-a rupt două coaste în urma unui accident de bicicletă şi va fi înlocuit de pilotul de teste Kevin Abbring.

Tag-uri similare

Hyundai, Hayden Paddon, Hyundai Motorsport N
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru