Hayden Paddon

Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo în 10 imagini spectaculoase

Raliul Monte Carlo a oferit peisaje spectaculoase cu zăpadă, noroi şi ceaţă densă, dar şi evenimente dramatice pentru câţiva dintre piloţii implicaţi în accidente.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Monte Carlo

Raliul Monte Carlo marchează revenirea temporară a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri într-un peisaj de poveste dominat de zăpadă, gheaţă şi ploaie.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | WRC

Avancronică WRC 2015: Un sezon mai dinamic, plin de suspans

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri promite să readucă suspansul în competiţie prin câteva modificări importante de regulament şi mici schimbări în estetica maşinilor furnizate de Volkswagen, Citroen, M-Sport şi Hyundai.
Luni, 15 Decembrie 2014 | WRC

Hayden Paddon, al treilea pilot Hyundai pentru sezonul 2015 al WRC

Hyundai a anunţat că pilotul neo-zeelandez Hayden Paddon va concura cu un i20 WRC în nouă dintre cele 13 etape ale sezonului 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Joi, 27 Februarie 2014 | WRC

Hyundai a creat încă o echipă pentru WRC la care va concura Hayden Paddon

Pilotul neo-zeelandez Hayden Paddon va concura în şapte etape din Campionatul Mondial de Raliuri cu un Hyundai i20 WRC pentru o a doua echipă a constructorul sud-coreean.

Tag-uri similare

Hyundai, Hayden Paddon, Hyundai Motorsport N
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru