Hyundai a efectuat primele teste pe macadam cu i20 WRC

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezvăluit că a efectuat primele teste pe macadam cu modelul i20 WRC în sudul Franţei, ca parte a pregătirilor pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Esential 2 teste pe macadam a efectuat Hyundai in luna iulie
2014 este sezonul in care Hyundai va debuta in WRC
Hyundai a dezvăluit miercuri progresele înregistrate în cadrul amplului program de teste pentru participarea în Campionatul Mondial de Raliuri.

Constructorul sud-coreean a efectuat primele sesiuni de teste pe macadam cu modelul i20 în regiunile Chateau Lastours şi Mazamet din sudul Franţei, la care au participat toţi cei trei piloţi de teste ai echipei, Juho Hanninen, Bryan Bouffier si Chris Atkinson.

Michel Nandan, şeful Hyundai Motorsport, a admis că echipa a înregistrat unele probleme, însă susţine că testele au avut succes pentru ca inginerii au putut evalua o serie de componente mecanice ale maşinii în condiţiile unui traseu dificil.

Ca orice test inaugural, am avut unele probleme, dar acesta este scopul testelor şi am analizat şi înţeles problemele.

Michel Nandan
Sef Hyundai Motorsport
"Am avut o lună bună de teste şi am învăţat multe despre potenţialul lui Hyundai i20 WRC în diverse condiţii.
Ca orice test inaugural, am avut unele probleme, dar acesta este scopul testelor şi am analizat şi înţeles problemele. Aceste teste ne-au oferit oportunitatea să analizăm diversele componente ale maşinii precum transmisia sau suspensia. Din multe puncte de vedere este o evoluţie a maşinii pe care am folosit-o în precedentele teste pe asfalt"
, a declarat el.

Hyundai nu a anunţat încă linia de piloţi pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă este foarte posibil ca cel puţin unul dintre piloţii de teste să fie păstrat în cadrul echipei.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru