Kubica, în pericol să nu concureze în WRC în 2015

de Daniel Popescu
Luni, 03.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a dezvăluit că nu negociază cu nicio echipă pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă are oferte să revină în competiţiile pe circuite.

Aş spune că voi fi în spatele volanului, dar nu ştiu unde. Nu ştiu dacă Raliul Marii Britanii va fi ultima etapă în WRC, dar s-ar putea. Chiar nu ştiu ce voi face anul viitor.

Robert Kubica
Pilot M-Sport
Viitorul lui Robert Kubica în Campionatul Mondial de Raliuri este în dubiu, întrucât acesta a dezvăluit că în prezent nu negociază cu nicio echipă semnarea unui contract pentru sezonul 2015.

Polonezul a avut parte de un sezon modest la M-Sport presărat cu numeroase accidente şi admite că nu are nicio idee despre ce va face anul viitor.

"Aş spune că voi fi în spatele volanului, dar nu ştiu unde. Nu ştiu dacă Raliul Marii Britanii va fi ultima etapă în WRC, dar s-ar putea. Chiar nu ştiu ce voi face anul viitor", a declarat el.

Opţiunile lui Kubica se limitează la prelungirea contractului cu M-Sport sau la plecarea la Citroen, întrucât Volkswagen şi Hyundai vor continua în aceeaşi formulă. Oficialii M-Sport afirmă că sunt deschişi la negocieri, însă nu au primit încă nicio solicitare în acest sens din partea lui Kubica.

"Nu am vorbit despre anul viitor.

Trebuie să ştim ce vrea să facă Kubica. Sigur că am fi interesaţi să rămână cu noi în sezonul următor, dar trebuie să începem să vorbim despre posibilităţi", a explicat Malcolm Wilson, şeful M-Sport.

Potrivit presei internaţionale, Kubica are oferte să concureze în competiţii de circuit atât în Europa, cât şi în Statele Unite.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru