Kubica nu va concura în Raliul Argentinei

de Daniel Popescu
Marti, 21.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a renunţat la participarea în Raliul Argentinei pentru a se concentra pe reorganizarea propriei sale echipe cu care concurează în WRC.

Esential 6 probe speciale a castigat Robert Kubica in sezonul 2015
Robert Kubica se află în postura inedită de a concura cu propria sa echipă în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă acest lucru îi limitează semnificativ timpul pentru a se pregăti în mod corespunzător pentru participarea ca pilot.

Italianul este determinat să facă o restructurare amplă a echipei sale RK World Rally Team, motiv pentru care a decis să nu ia startul în Raliul Argentinei de la sfârşitul acestei săptămâni, a patra etapă a sezonului.

"A fost o decizie foarte dificilă. Întotdeauna am plănuit să concurez în Raliul Argentinei şi, chiar dacă o parte a echipei, inclusiv maşina, este deja acolo, este necesar să sar peste acest eveniment. Este o adevărată provocare să concurez în WRC şi, chiar dacă am câştigat şase probe speciale în primele trei etape, trebuie să fim realişti şi să ne concentrăm pe îmbunatăţirea echipei", a declarat el.

Întotdeauna am plănuit să concurez în Raliul Argentinei, dar este necesar să sar peste acest eveniment.

Robert Kubica
Pilot M-Sport
Kubica nu a explicat natura restructurării echipei sale, însă a dat asigurări că va fi prezent cu Ford Fiesta RS WRC la următoarea etapă din Portugalia, care va avea loc la finalul lunii mai.

"Plănuim să revenim în Raliul Portugaliei cu o structură diferită, care va fi finalizată sistematic.

Solicit înţelegere din partea fanilor şi vreau să le mulţumesc pentru sprijinul lor", a adăugat el.

Kubica a câştigat şase probe speciale în sezonul 2015, însă nu a reuşit să termine niciun raliu în puncte, în special din cauza unor probleme de natură tehnică.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru