Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui DS4

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Încheiem seria de articole în care aflăm părerile fetelor despre mașinilor pe care le-au condus în cele 4 zile de Aventour la feminin 2022 cu DS4: singura mașină echipată cu motor pe benzină din tur.

Seria de articole, în care aflăm părerile celor 8 fete influente pe internet despre mașinile pe care le-au condus în Aventour la feminin, ediția 2022, a ajuns la final. Ultima, dar cu siguranță nu cea din urmă, este DS4, un "Bentley al compactelor premium," după cum l-am alintat noi la început.

Dacă celelalte 3 mașini premium au fost pur electrice, DS4 a fost "intrusul" din acest grup. Cu alte cuvinte, singura mașină echipată cu motor pe benzină. Sau singura în care fetele nu s-au uitat la autonomie.

DS este marca premium a francezilor de la Citroen, iar DS4 un model compact premium care se bate cu Mercedes-Benz Clasa A, BMW Seria 1 și Audi A3.

Este o mașină demnă de o zeiță din online. O recomandă jantele cu aspect diamantat, farurile în care sunt ascunse 94 de LED-uri, cu joc de lumini la pornire, sau stopurile cu LED și design inspirat de țesături.

Le poți admira pe toate în clipul pe care ți l-am pregătit mai jos.

Cel mai fotografiat a fost, însă, interiorul cu aer artizanal. Am avut cusături manuale pe uși, ornamente din lemn poros, finisat manual, și chiar fibră de carbon. Să nu uităm de scaunele confortabile, cu masaj, încălzire și ventilație.

Dacă tot am pomenit de confort, DS4 este echipat cu o suspensie inteligentă. Atunci când mergi în modul Comfort, camera din parbriz scanează drumul și ajustează suspensia ca să "plutești" pur și simplu peste denivelări.

Pentru ultima dată în acest an, hai să aflăm impresiile fetelor de la bordul exemplarului pe care l-au condus în #Aventour la feminin 2022.

IOANA GRAMA ȘI KRISTA BAIAS

Ne-a plăcut la nebunie interiorul, cusăturile, culoarea, designul scaunelor și detaliile din bord.

Se conduce ușor și este destul de silențioasă, având în vedere că este o mașină care funcționează pe benzină. Super confortabilă la drum lung și chiar merită să fie considerată "un Bentley al compactelor premium".

A, și să nu uităm de faruri. De-abia când s-a înserat am observat că fiecare far are un joc de lumini la pornire.

SÂNZIANA NEGRU ȘI SORINA BRUMARIU

Știam că DS este brand-ul premium al celor de la Citroen, dar, chiar și așa, trebuie să recunoaștem că DS 4 a fost o surpriză placută pentru noi.

Cu sigurantă o apariție de senzație pe șosea. Ne-a cucerit cu designul sofisticat și futurist, confortul la drum lung și ușurința cu care se conduce. A fost o plăcere!

PRĂJITURELA ȘI ALEXANDRA BOCA

La DS4 ne-a plăcut foarte mult designul, atât cel interior cât și cel exterior. A, și să nu uităm de poziția la volan care îți permite să vezi tot ce se întâmplă în față.

Faptul ca scaunele sunt ventilate a fost un foarte mare plus, având în vedere că temperaturile au fost ridicate azi.

Am apreciat, de asemenea, comenzile tactile din volan și schimbătorul de viteze.

S-a conectat foarte ușor la Bluetooth și prin cablu. În modul Sport rulează foarte bine, motorul, transmisia și suspensia fiind mai receptive la comenzi.

Butonul de pornire/oprire a motorului am fi preferat să fie amplasat altundeva, pentru că poate fi confundat ușor cu cel de "avarii". Ornamentele Piano Black, deși folosite de întreaga industrie, nu sunt deloc prietenoase cu creatorii de conținut pentru că sunt un magnet pentru praf și amprente.

Am mai observat că atunci când mergi cu soarele în față, marginea ecranului pentru Head- up Display se reflectă deranjant pe parbriz.

Suspensiile sunt destul de rigide, dar dacă selectezi modul Comfort, lucrurile se reglează.

Până la urmă, aici intră în funcțiune suspensia inteligentă a lui DS4. 

LAURA GIURCANU ȘI BIANCA GIURCANU

Francezii știu să facă mașini. Contrar a ce zice de obicei lumea. Designul acesta ne-a cucerit încă din prima zi. Este o apariție WOW atunci când o vezi pe stradă. Și mânerele care par din metal sculptat, și farurile futuriste cu tentă de mov.

E plin de ecrane și de elemente fine, lucioase, bling-bling, care te atrag instant. E drept, ne-a luat ceva până am nimerit comenzile. Au vrut ei să se complice ca să fie cool.

***

Aventour a putut fi urmărit după hashtag-ul #Aventour, pe Facebook-ul Automarket și pe Instagram-ul Automarket, pe Facebook-ul Eva.ro și pe Instagram-ul Eva.ro. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului. Bineînțeles, Aventour la feminin 2022 poate fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect.

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 mașini premium vândute în România.

6-9 iunie

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

Proiect prezentat de:

TEXTAR

Parteneri:

CONTINENTAL ANVELOPE

VENUS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru