6xVIDEO: Spectacol si adrenalina la Renault Roadshow!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 11.10.2009
Renault Roadshow a cuprins atat demonstratii de Formula 1 realizate de Romain Grosjean si Lucas di Grassi, cat si cascadorii spectaculoase ale britanicului Terry Grant.

Aproximativ 10.000 de spectatori au asistat sambata la prima zi a demonstratiilor de cai putere din cadrul programului Renault Roadshow.

Acestia au fost martorii a doua reprize ce au totalizat aproximativ 3 ore de spectacol si adrenalina alaturi de monoposturile de Formula 1, dar si de demonstratiile facute de cascadorul britanic Terry Grant in cadrul unui show numit Solo Car Toons.

Cei doi reprezentati ai echipei Renault F1 Team, Romain Grosjean si Lucas di Grassi, au incantat spectatorii cu ambalarea la maxim a motoarelor pe linia dreapta de 600 de metri din fata Palatului Parlamentului, iar ulterior au facut "cerculete" innecate in fum in semicercul din fata impozantei cladiri. Cu aceasta ocazii, bucurestenii au putut vedea pentru prima oara un monopost de Formula 1 la lucru, ascultand totodata si sunetul asurzitor al motorului.

Chiar daca demonstratia de Formula 1 a fost cea mai asteptata din cadrul programului, britanicul Terry Grant a atras cele mai multe aprecieri pentru cascadoriile realizate in cadrul show-ului Solo Car Toons.

Aflat la volanul unei masini realizate special pentru acest show, Grant a facut o demonstratie de derapaj controlat, accelerand si lasand apoi vehiculul sa faca singur  "cerculete".

Cascadorul a coborat din masina si s-a apropiat de tribune salutand publicul. Mai mult decat atat, britanicul a "furat" o camera foto din public si a fotografiat masina, a inapoiat aparatul si a revenit la volan in aplauzele frenetice ale spectatorilor.

Ulterior, Terry Grant a efectuat un nou spectacol la volanul aceleasi masini, de data aceasta "luptandu-se" cu un cascador francez.

Demonstratia a fost completata de iesirea simultana pe circuit a sase masini de strada Renault, ai caror soferi supranumiti "Men in Black" s-au urcat pe acestea in timpul mersului.

Comentarii (7)

  • Am fost
    Am fost sambata la 13 si am vazut totul la fata locului. Mi-a placut. Am facut poze si am si filmat putin. Mi-am cumparat cate ceva si de la magazinul Renault. Foarte frumos tricoul original Renault. Mi-am achizitionat unul. Numai bine tuturor!
    0 0
  • super
    si eo am fost la 13, sambata....:D senzationala faza cand a lasat masina sa faca "gogosi" :D repet sanzational !!!
    0 0
  • terry grant
    Terry Grant a fost uimitor, brilliant, nici nu i se poate gasi insusiri mai frumoase. A lasat masina sa faca cerculete singura, el s-a dat jos din ea, a sarit gardul in public si a luat camera unui spectator, apoi s-a urcat in masina care inca mai facea gogosele singura si s-a filmat...fara cuvinte!!!! si azi si ieri a facut acelasi lucru, senzational omul!
    0 0
  • Duminica seara
    cand sa terminat show ul la sfarsit sau dat sepci si snururi de gat pe degeab sa fi vazut oile cum sau repezi imediat. trageau de cuti ca caini aia fiecare lua cat vroia
    0 0
  • am fost
    si mi s-a parut uneveniment reusit...pacat ca romanii nu prea au fost la eveniment...sunt curios ce nr de oameni s-a atins
    0 0
  • foto
    ati uitat de incidentul de la prima iesire a masinii de F1 sambata, cand a intrat in parapetul cu apa...
    0 0
  • @rpo07
    Chiar in fata mea s-a intamplat asta, dar era pe partea cu Casa Poporului si nu am vazut ca a lovit parapetul. Am poze din acel moment. Sa auzim de bine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru