A fost salvata Honda Racing?

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.02.2009
Honda Racing a fost salvata de la inchidere de managerii team-ului japonez, potrivit informatiilor prezentate de site-ul RealHondaF1.com.

Site-ul fanilor echipei Honda sustine, citand surse apropiate situatiei, ca echipa japoneza a fost in cele din urma salvata de la inchidere.

Sursa citata mentioneaza ca echipa a fost preluata de un grup de manageri ai team-ului. Cea mai interesanta noutate este insa ca CEO-ul Nick Fry a fost indepartat de la conducere, alaturi de un alt membru marcant al echipei.

In plus, Honda a renuntat la echipa de teste si la staff-ul ce se ocupa de motoare, lucru firesc luand in calcul interzicerea testelor din timpul sezonului si preconizatul parteneriat tehnic cu Mercedes. De asemenea, se anticipeaza ca Bruno Senna va fi noul coechipier al lui Jenson Button.

Site-ul citat sustine ca un anuntat oficial va fi facut public in aceasta seara sau cel mai tarziu maine dimineata.

Informatiile prezentate de RealHondaF1.com vin la numai cateva ore dupa ce constructorul Honda a anuntat oficial ca nu exista niciun cumparator serios pentru echipa de Formula 1. De altfel, compania Virgin Group a sugerat sambata ca nu este interesata sa intre in Formula 1 in aceasta perioada, iar duminica Bernie Ecclestone a afirmat ca japonezii au refuzat o oferta de 112 milioane de euro din partea sa.

Informatiile oferite de site-ul fanilor Honda trebuie insa tratate cu precautie, cel putin pana in momentul in care Honda va face un anunt oficial despre acest subiect.

Via | RealHondaF1.com

Comentarii (3)

  • :)
    imi place sa aud asta...dar imi pare rau de nick fry...asta e...sper sa fie adevarat:)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Interesant
    Interesant, sper sa fie adevarate. Desi ma bucur ca au scapat de managerul wannabe Nick Fry pentru ca saracul nu avea nimic in mana cu manageriatul. Mai ales ca a inchis Super Auguri asa ca merita sa plece de la Honda si de oriunde alta echipa.
    0 0
  • sper ca asa este...
    nu stiu daca este adevarata aceasta stire, avand in vedere ca situl oficial F1 spune ca inca se cauta un cumparator serios pentru honda. sper sa reuseasca pana la urma
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru