Alguersuari speră să piloteze pentru Red Bull în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.10.2010
Jaime Alguersuari şi-a exprimat dorinţa de a-l înlocui pe Mark Webber la Red Bull Racing în sezonul 2012.

În urma rezultatelor obţinute în ultimii ani, Red Bull Racing a devenit una dintre cele mai atractive echipe pentru piloţi, iar unul dintre locuri va deveni disponibil în sezonul 2012, în cazul în care Mark Webber nu-şi va prelungi contractul scadent la sfârşitul anului viitor.

Printre pretendenţii la acest loc se regăsesc şi piloţii care concurează în prezent pentru Scuderia Toro Rosso, a doua echipă a concernului Red Bull, iar Jaime Alguersuari nu face excepţie. Spaniolul, care a debutat în Formula 1 la Marele Premiu al Ungariei din 2009 devenind cel mai tânăr pilot din istoria competiţiei, a admis că visul său este să piloteze pentru Red Bull, chiar dacă McLaren şi Ferrari au o istorie şi un palmares net superior.

"Nu pot să neg că este foarte tentant. Fără niciun dubiu, acela este locul în care vreau să fiu. Pentru mine, Red Bull şi Toro Rosso sunt aceeaşi familie, m-au sprijinit de la 15 ani şi au avut încredere în mine pentru programul din Formula 1 când nu am avut experienţă.

Aş prefera să câştig titlul cu Red Bull decât cu McLaren sau Ferrari, pentru că este echipa cea mai apropiată de inima mea şi oamenii m-au ajutat întotdeauna", a declarat el pentru publicaţia spaniolă Diario Sport.

Alguersuari a debutat în competiţie fără ca anterior să fi efectuat un test cu un monopost de Formula 1, eveniment care l-a vremea respectivă a atras numeroase critici privind interzicerea testelor în timpul sezonului. Spaniolul a câştigat însă doar 3 puncte în primele 17 curse ale anului.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • Jaime
    este cu siguranta talentat. Succes!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru