Alguersuari: "Viitorul meu este în mâinile celor de la Red Bull"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.12.2011
Jaime Alguersuari susţine că nu ştie dacă va rămâne la Toro Rosso şi anul viitor, însă a fost informat că trebuie să câştige o cursă în 2012 pentru a fi promovat ulterior la Red Bull.

Scuderia Toro Rosso Rosso nu a luat încă nicio decizie în privinţa liniei de piloţi pentru sezonul 2012, potrivit declaraţiilor lui Jaime Alguersuari, unul dintre cei patru candidaţi pentru cele două posturi disponibile.

Spaniolul insista ca decizia finală depinde integral de planurile celor de la Red Bull, compania care deţine echipa cu sediul la Faenza. Întrebat dacă austriecii au decis să-l păstreze la echipă, el a replicat: "Nu. Nu ştiu când (n.r - voi afla mai multe), depinde de Red Bull. Cu siguranţă nu depinde mine", a precizat el.

Totuşi, Alguersuari a dezvăluit ca Helmut Marko, consultantul Red Bull şi cel care are cea mai mare influenţă în luarea unei decizii finale, l-a sfătuit să obţină o victorie cu Toro Rosso în 2012 pentru a obţine un loc la Red Bull în 2013.

"Conform lui Marko, trebuie să câştig o cursă cu Toro Rosso. Acestea au fost cuvintele sale în Japonia, aşa că voi încerca. Am 20 de curse la dispoziţie pentru a încerca şi am aceeaşi şansă ca oricine, chiar dacă este mica", a mai precizat el râzând.

Stabilirea liniei de piloţi a Scuderiei Toro Rosso pentru 2012 este influenţată şi de posibilitatea ca Mark Webber să se retragă din Formula 1 la finalul anului viitor, ceea ce ar crea un loc disponibil la campioana mondială.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru