Alonso: "Button nu a gresit cand a ales McLaren"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Fernando Alonso i-a luat apararea lui Jenson Button dupa ce campionul mondial a parasit Merccedes GP si a semnat cu McLaren.

Desi a cucerit titlul mondial alaturi de reputatul inginer si sef de echipa Ross Brawn, Jenson Button a ales sa concureze pentru McLaren in sezonul viitor, intr-o mutare privita cu scepticism de fanii sai.

In mod surprinzator, in apararea lui Button a sarit Fernando Alonso, pilotul care a avut nenumarate probleme cu conducerea celor de la McLaren in singurul sau sezon petrecut la Woking.

"Button a decis ca vrea o noua provocare. Nu era extrem de incantat de noul contract pentru Mercedes GP si acum merge la o echipa foarte competitiva. Cu siguranta este fericit si sunt sigur ca nu este o greseala", a declarat dublul campion mondial pentru postul american de televiziune SpeedTV.

Totusi, Mercedes GP nu are motive sa regrete prea mult plecarea lui Button, germanii reusind sa il convinga pe Michael Schumachersa revina in Formula 1 pentru trei ani.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • cine a gresit ?
    Daca a gresit cinva acolo a gresit McLaren, astia l-au luat pe butonel numai pentru numarul de concurs ce-l va avea pe masina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru