Alonso: "Opt piloti lupta pentru titlu in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.03.2010
Fernando Alonso este convins ca lupta pentru titlu din acest an se va da intre opt piloti, intrucat patru echipe se pot impune alternativ in cursele acestui sezon.

Ferrari a castigat Marele Premiu al statului Bahrain din weekendul precedent in urma problemelor tehnice ale lui Sebastian Vettel, insa italienii raman cu picioarele pe pamant si avertizeaza ca sezonul va fi mult mai echilibrat decat pare la prima vedere.

Fernando Alonso crede ca Ferrari, McLaran, Red Bull si Mercedes GP au avut prestatii foarte bune in prima cursa a noului sezon.

"Cei opt piloti ai celor patru echipe de top lupta pentru titlu. Aceasta a fost doar prima cursa, dar am vazut potentialul celor de la Mercedes in antrenamente libere si in prima parte a calificarilor. De asemenea, am vazut potentialul celor de la McLaren, care au fost pe podium. In plus, am vazut potentialul celor de la Red Bull, care au fost mai rapizi decat noi in calificari si poate un pic mai rapizi in cursa", a declarat spaniolul citat de publicatia britanica The Sun.

Din acest motiv, dublul campion mondial anticipeaza ca oricare dintre cele patru echipe se poate impune in Marele Premiu al Australiei si nu exclude posibilitatea ca in unele curse sa fie invins de coechipierul sau Felipe Massa.

"In ceea ce il priveste pe Massa, avand in vedere ca are aceeasi masina, bineineles ca vor fi curse in care unul dintre noi va castiga si alte curse in care va invinge celalalt.

Depinde de natura fiecarui circuit. In Bahrain, din anumite motive, totul a mers bine pentru noi. Poate ca in Australia Mercedes, McLaren sau oricine altcineva va fi in fata tuturor", a mai precizat spaniolul.

Via | The Sun

Comentarii (7)

  • Alonso
    ...fair play,ca deobicei,dar eu cred ca este prea modest.Poti avea si zile mai proaste ,in plus,masinile se comporta diferit pe anumite circuite.Tinind cont de abilitatea lui de a seta monopostul cred ca are un atu in plus.
    15 6
  • declaratie Alonso
    Din punctul meu de vedere este o declaratie facuta cu bun simt si precautie. Aici se vede diferenta dintre gentelmeni si "negentelmeni" :). Sper ca intr-o zi sa invete si omenii nostrii de sport asa ceva... nu de alta dar avem diseara meciul secolului... :)
    13 5
  • ctlnmihai
    Alonso: "Opt piloti lupta pentru titlu in 2010"
    Dap , dupa victorie iti permiti sa arati ca esti un domn..Apropo gentleman ar fi fost daca ,dupa perioada Mclaren ,si-ar fi vazut de treaba si n-ar fi atacat cu orice prilej (Melbourne 2009 ) fosta echipa si fostul patron..atunci da l-as fi apreciat si eu
    8 12
  • Fernando
    O declaratie rationala si inteligenta, a unui campion obisnuit sa castige.
    9 5
  • un adevarat campion
    Alonso nu a fost niciodata lipsit de fair-play , a fost intotdeauna modest si retinut in declaratii, dar ce mi se pare mai important este faptul ca pe circuit nu a deranjat niciodata pe nimeni si mai ales nu-mi amintesc sa fi provocat el vreodata un accident.
    8 6
  • Nesiguranta
    Fair-play sau deja s-a inceput razboiul psihologic?Alonso stie si cu ce se maninca formula 1 si arunca declarati!A fost prima cursa si nu am vazut nimik !Sa vedem ce se va intimpla la jumatatea sezonului nu dupa o singura cursa!
    6 7
  • ^^
    super..tine-o tot asa
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru