Alonso: "Patru echipe vor lupta pentru victorie in Bahrain"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 13.03.2010
Fernando Alonso considera ca Ferrari, McLaren, Mercedes GP si Red Bull sunt favorite la victorie in Marele Premiu al statului Bahrain.

Cele trei sesiuni de antrenamente libere din Bahrain nu pot oferi decat un tablou partial al performantelor echipelor, insa chiar si in aceste conditii Fernando Alonso crede ca banuielile dinaintea sezonului au fost confirmate. Pilotul Scuderiei Ferrari crede ca cel putin patru echipe vor fi capabile sa aspire la adjudecarea laurilor in prima cursa de Formula 1 sezonului urmator, insa spaniolul nu exclude si aparitia unor surprize.

"Din ceea ce am putut vedea, indicatiile pe care le-am primit in teste au fost confirmate, cu patru echipe care ar putea fi descrise ca favorite, chiar daca ar putea exista surprize precum Force India", a declarat Alonso referindu-se la Ferrari, McLaren, Mercedes GP si Red Bull Racing.

Gazda a primei curse din acest sezon este circuitul Sakhir din Bahrain, care a fost lungit cu aprximativ 1 km. Referindu-se la noua sectiune, Alonso a remarcat prezenta unor denivelari deranjante la nivelul solului, care pot afecta echilibrul si setarile unui monopost de Formula 1.

"Noul circuit nu este rau. Este distractiv, chiar daca sunt prea multe denivelari pe care nu le-am remarcat cand am inspectat pista pe bicicleta", a adaugat dublul campion mondial.

Calificarile pentru Marele Premiu al statului Bahrain vor avea loc sambata cu incepere de la ora 13:00, ora Romaniei.

Via | ESPNF1

Comentarii (7)

  • TVR
    Rusine celor de la tvr! Ma uit la calificari, la RTL, la maghiari, si ei au inceput deja demult transmisia cu un montaj frumos despre reintoarcearea lui Schumacher! Oricum, tot sezonul de Formula 1 il vad la RTL!
    1 2
  • RTL
    Salut, pacat ca n-am si eu RTL (DigiSAT).... Dar traiasca La Sextaaaa !!!!!!!
    1 1
  • Salut
    Salut, si as dori orice post in afara de TVR1
    0 1
  • NeoGalaxy
    Emigrati baieti, cine va opreste?
    3 0
  • TVR
    Bine ca pot sa dau oprec sonorul !
    Asa e cand esti platit din bani publici, nu conteaza ce scoti din gura ci cu cat esti recompensat !
    Oricum bine ca sunt si alte posturi de ex RTL, RAI UNO, ETC.
    1 0
  • nota
    scuze ptr ortografie..... -)))
    0 0
  • TVR si F1
    N-as fi atat de aspru cu TVR-ul..:)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru