Alonso, Perez şi Ricciardo, supuşi unui control antidoping

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA a efectuat marţi un control antidoping în Formula 1, printre piloţii vizaţi fiind Fernando Alonso, Sergio Perez şi Jaime Alguersuari.

Controalele antidoping sunt destul de rare în lumea Formulei 1, însă cea mai importantă competiţie din lumea sporturilor cu motor respectă standardele World Anti-Doping Agency (WADA), Agenţia Mondială Antidoping.

Chiar dacă în mod obişnuit astfel de controale au loc la Marile Premii din timpul sezonului, piloţii trebuie să fie pregătiţi în permanenţă să primească vizita inspectorilor.

Marţi dimineaţă a fost rândul a cel puţin trei piloţi din Formula 1 să ofere probe de urină, iar Fernando Alonso a răspuns solicitărilor oficialilor FIA la ora locală 6:42.

Urmareste Automarket
Pe lângă pilotul Scuderiei Ferrari, şi Sergio Perez de la McLaren s-a plâns că a fost nevoit să se trezească la prima oră, în timp ce Daniel Ricciardo, pilotul Scuderiei Toro Rosso, a admis pe Twitter că nu credea că procesul va fi atât de complicat.
"Am avut parte de un test antidoping la primele ore ale dimineţii. Dintr-o dată devine dificil să-ţi faci nevoile la tine acasă când cineva te priveşte după umăr", a precizat australianul pe contul pe care îl deţine pe reţeaua de socializare Twitter.

Nu este exclus ca şi alţi piloţi să fi fost nevoiţi să facă control antidoping în această dimineaţă.

Via GMM

Comentarii (1)

  • Alguersuari sau Ricciardo? :D Cred ca Ricciardo.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru