Alonso recunoaşte importanţa cursei din Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.05.2010
Fernando Alonso admite că este important să obţină un rezultat bun în Turcia pentru a nu permite rivalilor de la Red Bull să se distanţeze în clasament.

Red Bull Racing a depăşit problemele tehnice din prima parte a sezonului şi a câştigat ultimele două curse, instalându-se pe prima poziţie în ambele clasamente.

În contextul în care austriecii sunt imbatabili în calificări până în acest moment, Fernando Alonso a admis că Ferrari are nevoie de un rezultat bun în Marele Premiu al Turciei pentru a nu pierde contactul cu liderul. În plus, Ferrari sărbătoreşte în acest weekend cursa cu numărul 800 în Formula 1.

"Istanbul va fi o cursă foarte importantă pentru noi, nu numai în ceea ce priveşte campionatul, ci şi în privinţa istoriei Scuderiei Ferrari, pentru că va fi al 800-lea Grand Prix al echipei. Acesta va fi un factor de motivare suplimentar pentru a obţine un rezultat bun şi pentru a termina pe podium, sperăm în faţa celor de la Red Bull. Echipa a muncit foarte mult în zilele de după Marele Premiu al statului Monaco şi plec spre Turcia într-o stare încrezătoare şi optimistă", a declarat spaniolul pe blogul sau personal.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • mobius
    turcia
    Succes Alonso, succes Ferrari!
    7 1
  • diesel
    turcia
    Cred ca va avea un podium duminica. Bafta!
    5 1
  • turcia
    Daca stie cineva de unde pot sa downloadez cursa inregistrat as fi recunoscator.
    Multumesc
    1 0
  • ctlnmihai
    ioi01
    Sambata o sa-ti spun de unde..Pana acum am descarcat cursele de la uploaderi diferiti
    2 0
  • ctlnmihai
    ioi01
    http://thepiratebay.org/user/tdmk1/
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru