Alonso şi Button, încrezători că pot câştiga puncte în Ungaria

de Daniel Popescu
Sambata, 25.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi Jenson Button sunt optimişti că au şanse la o nouă clasare în puncte la Hungaroring, dacă vor obţine un rezultat bun în calificările de sâmbătă.

Esential 2 este numarul curselor in care mclaren a obtinut puncte (Monaco si Marea Britanie)
McLaren a obţinut vineri rezultate decente pe circuitul de la Hungaroring în cadrul celor două sesiuni de antrenamente libere, mai ales că motoarele au un impact mai scăzut asupra performanţelor.

Fernando Alonso a ocupat un nesperat loc opt în a doua sesiune şi este încrezător în şansele de a obţine puncte, cu condiţia de a se poziţiona cât mai bine pe grila de start. El admite însă ca îndeplinirea unui astfel de obiectiv nu va reprezenta o misiune uşoară.

"Calificările sunt cele mai importante, pentru că depăşirile sunt atât de dificile. Trebuie să vedem cât de competitivi suntem sâmbătă şi dacă putem termina cursa de duminică pentru a câştiga câteva puncte. Am văzut că unele echipe nu-şi arată potenţialul vinerea. Williams sunt lenti cu mult combustibil, iar Force India nu a participat la a doua sesiune, aşa că există unele monoposturi care sâmbătă pot fi în faţa noastră", a declarat spaniolul.

Chiar dacă a ocupat locul 12 în a doua sesiune, coechipierul său Jenson Button este mulţumit de comportamentul monopostului McLaren, pe care îl compară cu cel de la Monaco, acolo unde britanicul a obţinut patru puncte.

"M-am bucurat de monopost, este uşor de pilotat.

Ultima oară când am simţit asta a fost la Monaco, aşa că asta este promiţător. Avem o bază bună de plecare", a precizat el.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • Ar fi poate normal sa mai vedem macar din cand in cand si exprimari de tipul "Button si Alonso". S-a impus Alonso in vreun fel ca pilot nr.1 in echipa? Sunt 2 campioni mondiali, au aproximativ aceeasi varsta, amandoi sunt in general in coada plutonului pe moment.
    In schimb, Button e de mai mult timp in echipa, a facut intotdeauna o treaba excelenta (daca il comparam cu actualul campion mondial, care clar a fost sustinut mai mult de echipa pe vremea cand era coechipier cu Button), a adunat mai multe puncte in acest sezon. Nu in ultimul rand, dupa declaratiile lui Alonso din 1999, Button a fost pentru el un model.
    Daca ignori diferentele de sustinere financiara de care se bucura fiecare pilot, pare dificil de inteles de ce Button este apreciat atat de putin de echipa.
    4 4
  • Florin
    Nu e asa greu de identificat pilotul principal si pilotul 2 din echipa. Pilotul secundar are un stiker galben pe aripioara de deasupra monopostului, din zona capului pilotului. Asa afli si din perspectiva echipei cine e nr 1 si cine 2.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru