Alonso şi Button vor utiliza motoare noi în Ungaria

de Daniel Popescu
Joi, 23.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi Jenson Button vor utiliza unităţi de propulsie noi în Marele Premiu al Ungariei fără să fie penalizaţi pe grila de start.

Esential 6 este numarul de motoare folosite de Fernando Alonso si Jenson Button pana in Marele Premiu al Ungariei inclusiv
McLaren a anunţat joi că ambii piloţi ai echipei vor utiliza motoare Honda noi în Marele Premiu al Ungariei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Astfel, Fernando Alonso şi Jenson Button vor fi fiecare la cea de-a şasea unitate de propulsie utilizată în acest sezon. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi piloţi nu va fi penalizat pe grila de start, ca urmare a faptului că Honda a primit permisiunea FIA de a utiliza o unitate de propulsie suplimentară în calitate de nou constructor în Marele Circ.

Echipa britanică a ales Ungaria pentru utilizarea unor motoare noi întrucât circuitul de la Hungaroring nu este favorabil depăşirilor, dar şi pentru că puterea motoarelor nu este atât de importanţă prin prisma configuraţiei. În schimb, Honda nu a introdus pentru această etapă nicio îmbunătăţire la nivelul unităţii de propulsie.

Via McLaren

Comentarii (5)

  • Sper cel putin ca ambii sa parcurga intreaga cursa fara probleme
    9 0
  • Pai deja sunt castigatori ... acum sa vedem cine loveste glisierele ...
    5 7
  • lucky70
    Astia sant sanatosi?Adica nu folosesc prilejul pt a folosi token si a veni cu un motor performant?Sant varza!
    2 8
  • @lucky,,este un circuit aparte care nu poti testa multe ,,eu cred ca dupa pauza de vara o sa vedem alta fata honda , cel putin asa cred , este clar ca 2016 este tinta de performanta maxima pt ei ..............pina atunci ne uitam la mert cum defileaza si testeaza ,,,,,,
    8 1
  • lucky70
    @ss76sper sa ai dreptate,dar mi-e teama ca habar nu au cum sa imbunatateasca!Au avut 1 an sa vina cu un motor decent,se laudau ca au 3 variante si???
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru