Alonso si Massa mizeaza pe castigarea titlului mondial

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.01.2010
Fernando Alonso si Felipe Massa sunt increzatori ca Ferrari va castiga cele doua titluri mondiale in sezonul 2010.

Ferrari a prezentat joi in fata presei internationale noul monopost pentru sezonul 2010, cu ajutorul caruia spera sa faca uitate prestatiile mediocre de pe parcursul anului trecut.

Scuderia mizeaza pe revenirea de forma si pe aducerea la echipa a dublului campion mondial Fernando Alonso, care nu si-a ascuns intentia de a cuceri un nou trofeu alaturi de noua sa echipa.

"Aceasta este prima prezentare pentru Ferrari si am emotii foarte mari. Vreau sa multumesc intregii echipe pentru ca a muncit din greu in ultimele luni pentru a crea acest vis si aceasta masina. Suntem pregatiti pentru aceasta provocare si pentru responsabilitatea de a aduce monopostul la 100% din potentialul sau. Impreuna cu Felipe Massa suntem o echipa puternica si ii vom face pe fanii Ferrari din intreaga lume sa fie foarte mandri sa vada acest monopost castigand campionatul", a declarat spaniolul la prezentarea oficiala a noului monopost.

La randul sau, Felipe Massa si-a manifestat bucuria pentru lansarea noului monopost si spune ca este pregatit sa revina in lupta pentru titlu dupa accidentul dramatic suferit anul trecut in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

"Fara indoiala este o mare placere sa fiu aici la o noua prezentare pentru Ferrari, este un moment special pentru ca a fost foarte dificil.

Am avut acel accident, dar sunt mandru si fericit si simt ca vreau sa muncesc mai mult decat niciodata. Sper ca aceasta masina sa fie competitiva, sa luptam pentru titlul mondial si monopostul rosu sa fie in pole position. Vrem cu adevarat sa facem asta si sunt fericit sa fiu aici", a precizat brazilianul.

Massa ar fi trebuit sa testeze pentru prima oara noul monopost in aceasta dupa-amiaza in cadrul unui eveniment promotional, insa acesta a fost anulat din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Via | Ferrari

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (3)

  • o sa il castige
    cu siguranta la constructori
    0 0
  • ha-ha
    nu o sa castige nimic punct
    0 0
  • de unde stii bobo?
    in ce stele ai citit fratioare de esti asa sigur ? zi-mi sa ma uit si eu nu de alta , poate stii si numerele care ies la loto daca tot ai talente de prezicator
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru