Americanii din Austin confirmă noua înţelegere cu Ecclestone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.12.2011
Organizatorii cursei americane de la Austin au anunţat că au ajuns la o înţelegere cu Bernie Ecclestone pentru ca Marele Premiu al SUA să aibă loc în 2012.

Marele Premiu al Statelor Unite de pe circuitul de la Austin programat pentru sezonul 2012 a fost în dubiu după ce Bernie Ecclestone a avertizat organizatorii să plătească taxa de participare în competiţie, iar FIA a confirmat miercuri că această etapă este inclusă în calendarul de anul viitor.

La scurt timp, organizatorii evenimentului au anunţat oficial că au plătit taxa de participare, astfel că Marele Premiu al SUA poate avea loc conform programării iniţiale.

"Domnul Ecclestone a primit astăzi cecul pentru Marele Premiu al Statelor Unite. Dorim să le mulţim fanilor pentru sprijin, oficialităţilor locale şi oamenilor de afaceri care ne-au încurajat, statului Texas, angajaţilor Circuit of The Americas şi lui Ecclestone", a precizat Red McCombs, unul dintre investitorii implicaţi în acest proiect, în cadrul unui comunicat de presă.

Organizatorii au anunţat că lucrările la circuit, care au fost întrerupte anterior, vor fi reluate imediat şi că pistă va fi gata la timp pentru cursa inaugurală programată în 18 noiembrie 2012.

Via | Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru