Au inceput inscrierile in F1 Champ 2010!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.03.2010
Automarket a lansat a patra editie a singurului manager de Formula 1 din Romania, cel mai inspirat utilizator urmand sa plece la Marele Premiu al Ungariei din 2011.

Fanii Formulei 1 au din nou ocazia sa isi testeze perspicacitatea in singurul manager din Romania dedicat acestui sport. Indiferent care este pilotul sau echipa ta preferata, Automarket te provoaca sa intuieste cine va castiga fiecare sesiune de antrenamente, calificari sau cursa din acest sezon, pentru a demonstra la final ca esti cel mai bun manager de Formula 1.

Ca in fiecare an, marele castigator va beneficia de o excursie all-inclusive la Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2011, unde va avea ocazia sa-i vada pe viu pe Michael Schumacher, Fernando Alonso sau Lewis Hamilton.

CE ESTE NOU IN F1 CHAMP 2010

Dupa trei editii, F1 Champ soseste in 2010 cu un regulament complet schimbat si o grafica dinamica si intuitiva, fiind mult mai usor de gestionat decat in anii precedenti.

Cea mai importanta modificare fata de primele trei editii consta in eliminarea punctelor acordate in cadrul stirilor. Astfel, utilizatorii vor castiga puncte exclusiv pentru performantele obtinute pe circuit de pilotii si echipele selectate, gradul de obiectivism ajungand la 100%.

De asemenea, managerii au fost eliminati din concurs, la fel ca si modulul de pariuri. Marea provocare a utilizatorilor va fi sa determine cine este capabil sa castige o cursa inainte de desfasurarea sesiunii de calificari, intrucat un pilot va puncta pentru utilizator intr-un singur eveniment oficial pe parcursul unui wweekend.

In plus, selectia pilotilor si a echipelor pentru intregul weekend de cursa se poate face in orice zi, la orice ora, pana in momentul inceperii unui eveniment oficial. Pe parcursul weekendului de cursa, schimbarile sunt nelimitate, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a-si schimba strategiile din mers.

Regulamentul complet al concursului F1 Champ 2010 este disponibil aici (necesita logare).

Sezonul 2010 al Formulei 1 incepe peste numai patru zile cu Marele Premiu al statului Bahrain.

Inscrie-te acum in F1 Champ pentru a-ti selecta pilotii si echipele pentru prima etapa de concurs!

Comentarii (10)

  • Castravetele.
    Si eu vreau!
    0 1
  • 2010
    Vreau sa urez mult succes in tuturor in editia 2010 a concursului , sper ca editia asta sa fie mult mai animata decat celelalte si poate cresc si premiile de etapa care parerea mea sunt ridicol de mici comparativ cu cata publicitate exista pe site
    2 0
  • 2010
    mda arata bine noua grafica,dar sincer,premiile....o fi criza dar premiile astea..totusi,macar nu tre sa platim ca sa jucam f1 champ,sau cine stie,poate in viitor :)))
    0 0
  • bau
    Suntem multi care joaca?Am ceva concurenta?
    0 0
  • CUCU BAU
    Eu o sa fac, concurenta, ai mai participat?
    Ce trebuie sa facem, caci habar nu am? :)))))
    1 0
  • nush
    se pare ca veteranii in concurs isi tin secrete tacticile.Eu sunt cam in aer cu asta, cel putin pana incepe efectiv concursul si imi dau seama de manevre.
    0 1
  • F1 Champ
    Am selectat echipa pt antrenamente 1 si 2, deocamdata. Grafica e superba si usor de utilizat. Ar fi interesant daca am avea un clasament al inscrierilor, dar probabil (mai mult ca sigur) ca il vom avea in momentul in care pilotii incep sa puncteze. Inspiratie maxima tuturor, in special mie!!
    3 0
  • 2010
    Intuitiva si usoara schema ;) sa fie bine
    1 0
  • NeoGalaxy
    Super concurs, eu personal nu voi participa pentru ca premiul cel mare nu ma intereseaza. Totusi m-as bucura sa castige cineva care nu a mai mers la un Mare Premiu de Formula 1. In rest, nu critic premiile pentru ca pur si simplu sunt diferite fata de ce ma asteptam eu sa fie. Mult succes la toti!
    2 0
  • f1 champ
    Cum intru sami fac echipa..am incercat toate variantele si ma trimite acolo un sa ma inscriu si sunt logat...cum dau
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru