F1 Champ 2012 - Au început înscrierile! Câştigă o excursie la Hungaroring!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.03.2012
Înscrie-te în singurul manager de Formula 1 din România pentru a avea şansa de a câştiga o excursie de două persoane la Marele Premiu al Ungariei.

 

Automarket te provoacă şi în acest an să-ţi demonstrezi perspicacitatea în F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc.

Înscrierile în F1 Champ 2012 au început luni, 12 martie, şi se vor putea face pe tot parcursul sezonului 2012 al Formulei 1, iar la final cel mai bun manager va avea ocazia de a vedea o cursă de Formula 1 pe viu.

Regulamentul a rămas practic neschimbat comparativ cu anul trecut. Pentru a participa în F1 Champ, tot ce ai de făcut este să indici piloţii şi echipele care vor obţine cele mai bune rezultate în sesiunile de antrenamente, calificări şi curse de pe parcursul sezonului, în funcţie de grupele valorice din care fac parte.

Selecţia piloţilor şi a echipelor se poate face în orice zi până la ora începerii evenimentului, iar schimbările sunt nelimitate pe tot parcursul weekendului de cursă, pentru a-ţi putea ajusta strategia în ultimul moment. Singura regulă este că o echipă şi, respectiv, un pilot poate fi selectat pentru un singur eveniment din cadrul unui Mare Premiu.

SITE DEDICAT: F1CHAMP.RO

Pe parcursul timpului, F1 Champ a devenit un concurs tradiţional pentru toţi fanii Formulei 1 din România şi a ajuns în 2012 la cea de-a şasea ediţie, ocazie cu care managerul va beneficia de un site de internet dedicat care va putea fi accesat la adresa F1Champ.ro.

Astfel, site-ul F1 Champ.ro va fi dedicat în exclusivitate concursului F1 Champ organizat de Automarket.ro şi va cuprinde toate informaţiile de care ai nevoie: pagina de selecţie a piloţilor şi echipelor pentru următoarea etapă, clasamentul actualizat în timp real după fiecare sesiune de antrenamente, calificări şi cursă, clasamentul utilizatorilor calificaţi în Etapa Finală şi calendarul sezonului 2012 al Formulei 1. Ştirile şi feature-urile vor fi publicate în continuare pe secţiunea de Formula 1 a site-ului Automarket.ro.

ÎNREGISTRARE PRIN FACEBOOK, GOOGLE ŞI YAHOO!

O altă schimbare în mecanismul concursului comparativ cu toate cele cinci ediţii anterioare este modalitatea de înregistrare.

Pentru a evita situaţiile în care un participant se înscrie în concurs cu echipe multiple şi îşi măreşte astfel în mod injust şansele de câştig, participarea în concursul F1 Champ se va face prin autentificarea cu un cont deţinut pe unul dintre cele mai cunoscute patru site-uri de servicii online.


Automarket a ascultat feedback-ul primit din partea a numeroşi participanţi la ediţiile anterioare şi a decis ca, pe lângă Facebook, să introducă şi opţiunea de înregistrare prin serviciile Google şi Yahoo!. Înregistrarea prin Facebook şi Google este posibilă din seara zilei de 12 martie, iar începând de marţi, 13 martie, înscrierile se vor putea realiza şi prin intermediul contului de Yahoo!.

Astfel, după autentificarea în concurs cu adresa de e-mail şi parola utilizate pentru Facebook, Google, SAU Yahoo!, îţi alegi un nume de utilizator pentru concursul F1 Champ şi faci selecţiile pentru Marele Premiu al Australiei. 

MARELE PREMIU: O EXCURSIE DE DOUĂ PERSOANE LA MARELE PREMIU AL UNGARIEI 2013!

La fel ca anul trecut, marele câştigător al concursul F1 Champ va fi desemnat în funcţie de rezultatele obţinute pe parcursul unui Mare Premiu de Formula 1. Astfel, tot ce ai de făcut este să te clasezi pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre etapele concursului (cu excepţia ultimei curse) pentru a obţine dreptul de a participa la Etapa Finală, corespunzătoare ultimei etape de Formula 1 a sezonului.

În Etapa Finală (corespondentă ultimei curse de Formula 1 a sezonului), fiecare utilizator calificat va primi din oficiu un anumit număr de puncte în funcţie de poziţionarea în primii cinci la cele 19 etape anterioare, iar punctajul pentru această etapă va fi acordat în acelaşi mod ca şi în restul sezonului. Atenţie: Dacă nu obţii nicio clasare în primii cinci în niciuna dintre etapele concursului, nu primeşti dreptul de a participa în Etapa Finală.

Utilizatorul care va ocupa prima poziţie în Etapa Finală va câştiga o excursie de două persoane la Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2013, care va include transport cu avionul, cazare şi bilete la eveniment.

Premiile de etapă rămân similare cu cele de anul trecut: 100 lei pentru câştigătorul etapei şi câte un tricou de colecţie F1 Champ 2012 pentru următorii doi clasaţi.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI.

ÎNSCRIE-TE ACUM ÎN F1 CHAMP, SINGURUL MANAGER DE FORMULA 1 DIN ROMÂNIA!

Comentarii (20)

  • Ciprian
    Multumesc dar
    Dar nu am cont pe nici una din aceste retele SI nici nu am sa imi fac. Aceasta conditionare este rauvoitoare. Daca vreti sa se evite dubla inscriere cereti copie dupa buletin, dar de fapt nu asta este principala voastra grija ci altele. E dreptul dv. sa puneti ce conditii doriti dar minciuna este cea care ma deranjeaza. Succes participantilor.
    Se va deschide in cateva saptamani un site special de F1 in Romania. Inca nu stiu numele siteului dar cel tarziu de Paste se va sti.
    20 6
  • Facebook and co
    Parca conturi in plus pe facebook/twitter & co nu se pot face. Voi urmariti trafic in plus pe facebook ca altfel nu imi explic. A si eliminati pop-up - ul enervant cu "Iti place AM ? Devino fan pe facebook !" E enervant cu spume
    19 3
  • @Misha
    Cu tot respectul, ești pe-afara rau.

    Ce trafic pe Facebook sa urmareasca? Nici macar nu intri pe Facebook cand te loghezi. Pe langa faptul ca nu te obliga sa te loghezi prin facebook. Bine ca n-ai zis ca urmaresc sa faca trafic pe Google sau pe Yahoo. Doamne sfinte, ce idei de autobaza aveti!

    Pe bune, uneori am impresia ca n-aveti multa scoala.
    3 18
  • Mda...
    Si totusi,tot ce gasesc e doar cretinitatea aia de facebook si google.
    Ce se intampla cu cei care nu au cont pe asa ceva si nici nu sunt curiosi sa-si faca?
    Spre norocul meu,am cont pe google de cand s-a trecut tot cu ''forta'' la asa ceva,avand cont pe youtube.
    Oricum,e o mare porcarie chestia asta,poate chiar sunt persoane ce nu au cont pe cretinitatile astea si nici nu vor...
    15 0
  • tataie30
    sa asteptati mult si bine
    dupa cum va spuneam ca noi nu vrem con pe facebook, nu ne refeream neaparat la facebook ci ne refeream la retelele de socializare.
    cred ca ori noi userii suntem batuti in cap si nu explicam cum trebuie ori dumneavostra domnilor admini nu ne intelegeti sau8 va faceti ca nu ne intelegeti
    sa inteleg ca pe un rahat de retea de socializare nu se poate face cont multiplu?cred ca nu stiti ce vorbiti.
    ultimul meu post pe siteul dumneavoastra va fi aceste , pt simplul motiv ca va bateti joc de noi
    de joi dupa cum am spus va scot si de la favorite si va urez drum bun fara mine (probabil faraq multi fani ai formulei1)
    16 1
  • Vrem si metoda de inregistrare de anul trecut
    Sa facem o analogie...
    In viata reala am o cheie la masina, o cheie la apartament, o cheie la cutia de posta, etc. Daca pierd cheia de la masina atunci risc ca cineva sa imi intre in masina, dar apartamentul si cutia de posta sunt in regula.
    Daca as fi avut aceasi cheie peste tot atunci ar fi fost nasol, as fi putut sa imi gasesc in plus apartamentul gol si corespondenta furata.

    Din motive asemanatoare nu ne place sa folosim login-ul de la Facebook, google, twitter sau ce are fiecare pentru a ne autentifica pentru concursuri, facut cumparaturi, etc pe alte site-uri.

    Acum fiecare e liber sa aleaga, unii poate vor sa se autentifice cu facebook, google, etc peste tot, dar eu prefer sa imi fac cont separat pe toate site-urile care le folosesc chiar daca asta inseamna sa tin minte 50 de parole.
    14 0
  • Subscriu...
    ...la ce a zis AdrianBrasov desi deja mi-am activat contul de pe google.
    Adica nu stiu,cred ca cel mai corect era ca in primul rand omul sa aibe cont pe automarket,asta cred eu ca era conditia primordiala.
    In rest nu trebuia decat facut ceva prin e-mail,un fel de autentificare,exact cum se intampla si cu conturile private de pe trackerele cu torenti.
    Era cel mai simplu si mai corect.
    9 0
  • nemultumitu
    Inscriere
    La Automarket inscrierea se face in baza C.N.P-ului.
    Fiecare persoana din tara asta detine un singur C.N.P.
    C.N.P.-ul castigator pleaca in excursie. Mai sigur de atata nu se poate , ca doar nu o sa o trimit pe bunica la Budapesta sa vada F1:).
    Daca vreau sa-mi fac 5 conturi la dumneavoastra cu 5 C.N.P.-uri diferite atunci o sa fac si la google sau alte siteuri de socializare. de unde deducem ca nu pentru a nu ne face conturi multiple puneti alternativa de logare prin retele de socializare.
    Asta inseamna ca suntem mintiti cu nerusinare si nu se tine cont de opinia noastra
    Va multumesc
    11 0
  • YAHOO ?
    Desi organizatorii au anuntat ca in cursul zilei de astazi avem posibilitatea de a ne inregistra prin Yahoo!, deocamdata nu este nici o modificare fata de ieri.
    Putem primi un raspuns la intrebarea: cand ne putem inscrie in concurs avand toate alternativele anuntate in regulament?

    Va multumim anticipat !
    6 0
  • mircea
    @ravas11
    Se lucrează. Implementarea login-urilor prin diferite reţele este foarte anevoioasă şi complexă. Cu toate astea, este posibilă. Spre deosebire de implementarea loginului prin Automarket, care ne-ar fi luat câteva săptămâni.

    În cursul zilei de astăzi veţi avea la dispoziţie şi celelalte metode de login.

    În altă ordine de idei, ca să le răspund comentatorilor de mai sus: în calitate de dezvoltator al F1 Champ, vă asigur că metodele de login prin diferitele reţele online sunt cele mai simple şi fără bătăi de cap elemente dezvoltate în acest joc. Loginul de acest tip este o metodă extrem de des întâlnită în anul 2012, pe web, iar implicit marile publicaţii de afară utilizează această metodă relativ simplă de garantare a accesului la conţinut.

    Uneori, dezvoltatorii trebuie să ia decizii, iar decizia noastră a fost simplă: aşa sau deloc. Vă reamintesc că ne aflăm într-o ţară în care nimeni nu vrea să investească într-un proiect de acest tip, în care traficul adus este infim şi contează foarte puţin spre deloc pe un site de talia Automarket, deci F1 Champ este un proiect făcut pur şi simplu din plăcere, cu plăcere, în ciuda faptului că bugetele se taie constant şi fără milă.

    Vă mulţumesc pentru înţelegere.
    7 10
  • iar decizia noastră a fost simplă: aşa sau deloc.
    si decizia mea e simpla : deloc
    12 3
  • inscriere F1Champ
    Nu-mi place acest "model" de inscriere, deci renunt la acest concurs. Le urez succes celor care vor participa !
    9 1
  • pedrodp001
    renunt si eu
    6 2
  • bravo
    sa renuntam cat mai multi , sa vada ca de fapt noi contam cel mai mult
    6 2
  • ma alatur si eu celor care renunta la concurs
    RESPECT! tuturor fanilor adevarati!
    3 0
  • sa zicem...
    acum m-am inscris si eu. inscrierea prin yahoo este mai viabila decat celelalte, cu toate ca in anii trecuti era mult mai simplu. dupa ce am aflat despre inscrierea prin facebook eram gata sa renunt la acest concurs. mda...yahoo este cel mai bun rau dintre cele posibile. toate cele bune si bafta la concurs
    3 3
  • propunere
    propunere pt cei care vor ramane
    am o propunere pt utilizatorii care vor ramane pe automarket
    sa creeze o asociatie gen fota si sa nu il lasa pe bernie eccelstone(daniel popescu) sa-si faca de cap:))
    glumesc desigur
    sau nu
    3 3
  • Niciodata
    Ma bine mor decat sa ingenunchez...deci fara mine
    Succes celor care au avut nervi sa se inscrie.
    4 0
  • decat asa, prefer deloc
    Datorita modului in care ne-ati tratat pe toti, si eu voi renunta la a ma inscrie la aceasta editie ... Nu ne-ati luat deloc in considerare opiniile referitoare la modul de determinare a clasamentului general, nu am primit nici un feedback pe aceasta tema, premiile de etapa nici nu conteaza, eu m-as simti mult mai bine sa primesc ceva simbolic decat sa castig o suma de bani, modul de inscriere e asa cum e (s-a tot vorbit pe aceasta tema), noi nu facem diferente intre facebook-twitter-yahoo si ce-o mai fi, ati avut si tupeul de a scrie in articol ca tineti cont de parerile noastre, desi stim cu totii ca nu e asa.
    1 0
  • Yahoo
    Logarea prin Yahoo tot nu functioneaza. Cand se va remedia problema?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru