BBC: Senna la Williams, Petrov la Caterham

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.01.2012
Bruno Senna este foarte aproape să semneze un contract cu Williams, în timp ce Vitaly Petrov şi-ar putea continua carrera în Formula 1 la Caterham.

Bruno Senna a devenit principalul favorit să-l înlocuiască pe Rubens Barrichello la Williams, potrivit ultimelor informaţii dezvăluite vineri de postul britanic de televiziune BBC Sport.

Sursa citată susţine că Williams a decis să meargă pe mâna pilotului brazilian datorită pachetului de sponsorizare pe care l-a obţinut, dar şi pentru că a demonstrat sporadic că poate obţine rezultate bune în Formula 1. Senna, nepotul regratului triplu campion mondial Ayrton Senna, a concurat în Formula 1 în 2010 pentru Hispania şi în ultimele curse din sezonul trecut pentru Renault, obţinând un loc şapte pe grila de start în Belgia.

În cazul în care informaţiile se vor confirma, Rubens Barrichello va fi nevoit să se retragă din Formula 1 după o carieră începută în 1993. Potrivit BBC, relaţiile dintre managerul lui Barrichello şi Williams s-au deteriorat pe parcursul sezonului trecut din cauza rezultatelor modeste, element care a contribuit la decizia luată de britanici.

Un alt pilot creditat cu şanse să ajungă la Williams a fost Adrian Sutil, însă germanul a căzut în dizgraţie din cauza posibilelor repercursiuni ale procesului în care este implicat cu un oficial Lotus după un scandal dintr-un club de noapte din China.

Între timp, aceeaşi sursă susţine că Vitaly Petrov are mari şanse să-l înlocuiască pe Jarno Trulli la Caterham, în ciuda faptului că italianul este deja sub contract cu echipa pentru acest sezon.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru