Berger a refuzat o ofertă din partea FIA pentru a reveni în F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.09.2011
Gerhard Berger a dezvăluit că a refuzat o ofertă din partea lui Jean Todt de a lucra în cadrul FIA şi exclude o revenire în Formula 1 în viitorul apropiat.

Gerhard Berger a ieşit din prim-planul Formulei 1 după ce i-a vândut lui Dietrich Mateschitz în 2008 participaţia de 50% pe care o deţinea la Scuderia Toro Rosso şi nu are planurile pentru o revenire în paddock.

Austriacul a dezvăluit că a primit o ofertă concretă din partea lui Jean Todt pentru a avea un rol în cadrul FIA, însă a refuzat-o pentru că nu este tentat de un astfel de job.

"A fost la fel ca şi cu Max Mosley (n.r - fostul preşedinte FIA). Dar am spus 'nu, multumesc'. Aş fi interesat să conduc o echipă, să pregătesc un monopost şi să merg la curse duminica. Dar asta nu se întâmplă şi nu se va întâmpla nimic în viitorul apropiat. Pur şi simplu nu vreau să călătoresc tot timpul", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Berger a câştigat 10 curse de Formula 1 pe parcursul carierei sale şi, înainte de a se implica la Toro Rosso, a fost directorul departamentului de motorsport al BMW.

Via | Autosport

Taguri: Berger, FIA, Todt

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru