Bianchi: "Primele puncte pentru Marussia au fost ca o victorie!"

de Daniel Popescu
Luni, 26.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi a admis că primele puncte câştigate duminică pentru Marussia echivalează cu o victorie, însă oficialii echipei rămân cu picioarele pe pământ.

Chiar dacă pentru alţii nu înseamnă atât de mult, pentru noi locul nouă este ca o victorie.

Jules Bianchi
Pilot Marussia
Marussia a obţinut duminică pe circuitul de la Monaco primele puncte de la debutul în Formula 1 din 2010, după ce Jules Bianchi a terminat cursa pe locul nouă.

Francezul este entuziasmat de performanţa obţinută şi admite că rezultatul echivalează cu o victorie pentru echipa din Rusia, care până acum s-a mulţumit să-i învingă pe rivalii de suferinţă de la Caterham.

"Pentru mine a fost ca o victorie. Chiar dacă pentru alţii nu înseamnă atât de mult, pentru noi locul nouă este ca o victorie. Rezultatul nu poate decât să mă ajute, iar în ceea ce priveşte viitorul trebuie să vedem cum progresează sezonul. Mă simt pregătit pentru o echipă de top", a declarat el.

Esential 2 este numarul punctelor castigate de Marussia in cursa de la Monaco
În schimb, Graeme Lowdon, directorul sportiv al celor de la Marussia, preferă să rămână cu picioarele pe pământ şi insistă că lupta cu Caterham pentru locul 10 nu este încă tranşată, mai ales ca ruşii au trecut printr-o experienţă neplăcută în 2012.

"Este un sezon lung şi trebuie să forţăm tot sezonul.

Trebuie doar să ne uităm la ultimele tururi din 2012 când am pierdut locul 10 în campionat, an care ar fi putut schimba viitorul financiar al echipei. Rezultatul este o recunoaştere a faptului că am îmbunătăţit monopostul. Nu a fost un rezultat norocos şi probabil că asta înseamnă mai mult ca orice", a declarat el.

Via Motorsport, ESPNF1

Comentarii (4)

  • Test Driver 01
    Sincer sa fiu nu pot decat sa spun bai baiete, ai facut o treaba super!. Cum i-a reusit, cum s-a putut asa ceva, shit happens dar i-a iesit :)
    20 6
  • iceman
    mult noroc si multe abandonuri
    18 16
  • marian06
    Super cursa pentru Bianchi. Depasirea asupra lui Kobayashi a fost momentul cel mai frumos al cursei. Daca Bianchi lua punctele ptr locul 8, Marussia avea sanse la locul 9 in clasamentul general.
    9 7
  • Bravo tata! s-au spart niste motoare pentru asta, dar asa-i in tenis. Ai terminat pe 9, iei 2 puncte. Fara gluma, astea 2 puncte mai pot tine echipa cel putin 1 an in F1, ceea ce e pozitiv. Sper ca si Caterham sa sparga gheata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru