BMW-Sauber, la vanatoare de sponsori

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.01.2009
Mario Theissen a dezvaluit ca BMW-Sauber este in cautarea a cel putin doi sponsori pentru sezonul 2009, desi spune ca echipa are un buget stabil in acest an.

BMW-Sauber a ramas fara unul dintre cei mai importanti sponsori ai sai dupa ce banca elvetiana Credit Suisse nu si-a prelungit contractul scadent la finalul sezonului 2008.

Mario Theissen, seful departamentului de motorsport al BMW, spune ca echipa are bugetul asigurat pentru acest sezon, insa admite ca germanii sunt in cautarea unor sponsori.

"Trebuie sa spun ca suntem absolut in siguranta in privinta bugetului in acest an", a declarat oficialul german pentru ITV. "Suntem in situatia in care contractele initiale de sponsorizare au expirat. Unele dintre ele au fost reinnoite, altele nu. Cautam noi sponsori. Avem doua sau trei locuri disponibile. S-ar putea intampla inainte de inceputul sezonului sau pe parcurs. Cand am achizitionat Sauber la sfarsitul lui 2005 am primit toti sponsorii si majoritatea contractelor erau incheiate pe 3 ani".

Desi priveste situatia cu optimism, Theissen a admis ca situatia economica precara ingreuneaza BMW sa gaseasca noi sponsori pe termen lung. "Actuala situatie economica nu afecteaza doar Formula 1 sau industria de masini, afecteaza pe toata lumea si mai ales pe sponsori.

Cu siguranta este mult mai dificil acum sa convingi un potential sponsor ca trebuie sa intre in F1 in zilele acestea decat in urma cu doi-trei ani".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru