BMW sugereaza ca ar putea parasi F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.05.2009
Mario Theissen a explicat ca BMW-Sauber nu agreaza noul regulament tehnic impus de FIA pentru sezonul 2010, sugerand ca germanii si-ar putea reevalua prezenta in Formula 1 din acest motiv.
BMW sugereaza ca ar putea parasi F1

Via | F1way

Comentarii (3)

  • @admin
    Chiar nu inteleg. De ce a luat Theissen minus? Unde se incadreaza declaratia lui ca sa ia minus 3 puncte? Multumesc anticipat.
    0 0
  • @admin
    Dupa cum am mai intrebat si eu dar mi-au fost sterse toate comentariile ieri...rog lamurire care este criteriul pe baza caruia a luat atat astazi cat si ieri "-" Theissen.
    Eu cred ca incepe sa devina o obisnuinta depunctarea managerului chiar daca nu asa ar trebui sa se procedeze conform grilei...Multumesc si astept o clarificare!!!
    0 0
  • Nici eu nu inteleg!
    catre admini...se pare ca pentru voi concursul asta e o corvoada! Nu raspundeti la commenturi, stergeti altele! Inteleg ca prin regulament v-ati luat acest drept dar nu cred ca e corect fata de cei ce stau lipiti de f1champ. Mai inteleg ca oamenii sunt mult mai nemultumiti decat multumiti si sunt enshpe mii de commenturi rautacioase...dar mie, ca si multora, mi-a disparut F5-ul de pe tasta!!! macar pentru unuii faceti concursul asta transparent, placut, fara semne de intrebare si tacere. Cum am mai spus, cred ca trebuei revizuita putin grila de punctare si reinterpretate unele stiri cum e si aceasta!!! multumesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru