Bottas este convins că nu va fi înlocuit cu Vettel în 2021: "Mercedes mi-a spus că nu-l ia în considerare pe german"

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Joi, 11.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas susține că a fost informat de oficialii Mercedes că Sebastian Vettel nu reprezintă o opțiune pentru sezonul 2021, în ciuda declarațiilor anterioare făcute de șeful Toto Wolff.

Plecarea surprinzătoare a lui Sebastian Vettel de la Ferrari programată pentru sfârșitul acestui sezon a generat numeroase speculații cu privire la viitorul său.

Toto Wolff, șeful celor de la Mercedes, declara la începutul lunii iunie că nu exclude varianta semnării unui contract cu cvadruplul campion mondial. Valtteri Bottas, al cărui contract cu Mercedes expiră la sfârșitul acestui an, susține însă că a fost informații de șefii Mercedes ca Vettel nu reprezintă o opțiune pentru echipa germană.

"Am fost foarte sinceri tot timpul în privința contractului. Am primit un mesaj destul de direct ca nu, nu îl iau în considerare pe Vettel. Le-am spus că este bine și că nu am de ce să-mi fac griji", a declarat finlandezul.

Bottas a sosit la Mercedes în 2017 și de atunci a avut doar contracte valabile pentru un sezon, însă afirmă că acest lucru nu îl deranjează.

"Pentru mine este la fel ca în fiecare an. Întotdeauna există discuții și situația a fost aceeași pentru mine.

Este amuzant că, deși nu am avut încă nicio cursă, există deja oameni despre care se spune că îmi vor lua locul. Am râs de câteva ori. Nu există nicio presiune, pentru că am un obiectiv clar în minte. Lucrurile se vor rezolva de la sine într-un fel sau altul. Nu mă stresez", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (13)

  • GrosJan
    Cand domini in campionat nu te hazardezi sa faci schimbari. Dar daca Mercedes nu va mai fi lider ...
    13 4
  • THE SPINNING GERMAN
    Botas este peste fetel. La toate capitolele. Deci.....
    8 26
  • Ce inseamna si Formula 1 asta! Bottas trage cu dintii pentru postul lui de sluga! Era mai corect spus ca "Mercedes mi-a spus ca nu ia in considerare desfiintarea acestui post de sluga pe care sunt eu angajat". Ca Bottas asta face. Mananca resturile aruncate de Hamilton! "Mare" pilot! Mare sluga!
    12 5
  • Nu de Vettel trebuie să te temi tu, măi "Valtteri, it's James " ! Ochiul cât sarmaua la Russell, că ăsta te dă jos din scaun la anul !
    10 4
  • Bottas, Bottas, roaga-te la cel de sus sa te mai vrea Hamilton de servitor, ca altfel nu te vad bine !
    6 2
  • Stati linistiti - niciodata nu va fi Hamilton coechipier cu Vettel. Ar fi incidente si conflicte mai ceva ca pe vremea "Hamilton - Rosberg" si evident, Toto s-a saturat de probleme.
    18 0
  • LUCA'S
    Si totusi cine transmite F1 anul acesta ?? Vad ca DIGI nu are de gand.....
    5 1
  • Costel
    chiar mi-oi impus ca o astfel de stire s-o tratez superficial,
    nu de altceva da' chiar bottas sustine ca nu-i vorba de nicio presiune si inclin sa-i dau dreptate anodinului finlandez.....ii pan' la urma un banal casting organizat de Benz pentr-un post vacant de majordom din 2021
    4 4
  • Tentatia e mare sa ai un german multiplu campion mondial la echipa. E posibil sa primeasca Vettel un an de proba la Mercedes. Lui Hamilton nu-i pasa cine vine. Cu atat mai bine sa-l treaca in palmares si pe Vettel. Are desaga plina cu campioni pusi cu botul pe labe: Alonso, Button, Rosberg.
    2 13
  • pistolcuapa
    Nu degeaba Hamilton va deveni cel mai titrat pilot.
    5 3
  • Văd ca sunteți mulți care-l criticati pe Bottas. Dar ce ați face voi in locul lui, ați merge la williams ca prim pilot? Omul are un salariu bun iar in palmares victorii si podiumuri
    4 1
  • Esti sigur ca-l vrea Williams ca prim pilot ? Si-a "castigat" eticheta de sluga ? Pai sluga ramane, iar o sluga nu poate fi primadona !
    1 5
  • @Nică Cred că te uiti la curse de 2-3 ani. Bottas a venit la MB de la Williams unde era pilotul nr 1. Bottas este în primii 5 piloţi ai momentului ca valoare. Iar titlurile lui Hamilton au venit intr-o oarecare masură şi datorită lui Bottas care in multe rânduri i-a ţinut rivalii directi la distanţă (şi asta pentru că e un pilot talentat care a putut să facă lucrul asta) Despre contribuţia lui la câștigarea titlurilor la echipe de către MB mai are rost să vorbim?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru